Vergaderzaal België

Bent u op zoek naar een vergaderzaal België? Een inspirerende en prachtige vergaderlocatie midden in de natuur van ons mooie land? Een vergadering is een meeting met diverse personen waarbij jullie gezamenlijk naar een doel toe werken. Dit kan een bepaalde target zijn, een doel voor die dag of misschien wel een ander doel. Wat uw doel ook mag zijn het staat voorop dat deze dag enorm belangrijk gaat zijn voor u en uw collega’s/personeel. Wanneer u een vergadering in België gaat organiseren is de samenstelling van uw gezelschap enorm belangrijk. Op basis hiervan kunt u een juiste vergaderzaal zoeken. Daarna komt de vraag of het bijvoorbeeld een moderne uitstraling, juist landelijk of strak moet zijn. Dit zijn elementen die allemaal van invloed zijn op het verdere verloop van uw vergadering in 1 van de prachtige vergaderzalen. Ook interesse in een feestzaal voor een afsluitend personeelsfeest? Ook daarbij kunnen we u helpen. We wensen u bij voorbaat een vergadering vol inspiratie toe.

excl. BTW vanaf
€25 p.p.
Vergaderzalen door heel Vlaanderen

Vergaderzalen door heel Vlaanderen

Een goede vergadering vraagt om een aantal ingrediënten. Zoals bijvoorbeeld het duidelijk communiceren van het vergaderdoel, de beschikking hebben over een adequate vergadervoorzitter en natuurlijk het vinden van de juiste vergaderlocatie met alle moderne hulpmiddelen en gemakken. Bij dat laatste willen we u heel graag helpen middels onze gratis service. Binnen ons enorme netwerk van huislocaties gaan we op zoek naar de 2 meest geschikte en tevens nog beschikbare locaties. We verzoeken hen direct om u over de mogelijkheden te informeren. Uiteraard kunt u geheel vrijblijvend beslissen of u van het betreffende aanbod gebruik wilt maken. Deze service is snel, geeft gebruikersgemak en is bovendien gratis (u betaalt niets extra´s, ook niet in de locatiehuur). Wilt u meer weten wat ons vergaderlocatie netwerk in uw omgeving te bieden heeft? Neem dan via onderstaande knop contact met ons op.

  • Vanaf €25 p.p. excl. BTW
  • Vanaf 6 deelnemers
    Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
excl. BTW vanaf
€45 p.p.
Vergaderzalen met outdoor activiteiten

Vergaderzalen met outdoor activiteiten

Vergaderen is een intensieve activiteit, waarbij veel wordt gevraagd van alle aanwezigen. Na een paar uur vergaderen heeft het menselijke brein behoefte aan wat frisse lucht en een manier om even wat stoom af te blazen. Het combineren van een vergadering met een outdoor activiteit kan daarom de oplossing zijn om iedereen weer van verse zuurstof en nieuwe inspiratie te voorzien. Laat u zich dan ook door ons helpen middels onze gratis service. Binnen ons enorme netwerk van huislocaties gaan we op zoek naar de 2 meest geschikte en tevens nog beschikbare locaties. We verzoeken hen direct om u over de mogelijkheden te informeren. Uiteraard kunt u geheel vrijblijvend beslissen of u van het betreffende aanbod gebruik wilt maken. Deze service is snel, geeft gebruikersgemak en is bovendien gratis (u betaalt niets extra´s, ook niet in de locatiehuur). Wilt u meer weten wat ons vergaderzaal netwerk te bieden heeft? Neem dan via onderstaande knop contact met ons op.

  • Vanaf €45 p.p. excl. BTW
  • Vanaf 10 deelnemers
    Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend

Vergaderzalen door heel Vlaanderen

Heeft u al een bepaalde stad op het oog in ons mooie landje? Er zijn zoveel mogelijkheden met alle provincies. Met de provincies Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen, Brabant, West-Vlaanderen zijn er voldoende interessante provincies die op hun beurt weer enorm veel vergaderzaal opties kunnen bieden. Van Antwerpen tot Lommel van Koksijde tot Brussel. Alle diverse steden geven zoveel opties voor een onvergetelijke vergadering. We wensen u veel succes met de organisatie van uw vergadering in België in 1 van de prachtige vergaderzalen door ons land. Bekijk ook eens ons trouwzaal aanbod in Vlaanderen.

Overige locatie regio’s in Vlaanderen:

Provincie Antwerpen  
Regio Antwerpen, Sint-Niklaas, Brasschaat etc.: Vergaderzaal Antwerpen
Regio Mechelen, Lier, Willebroek, Duffel etc.: Vergaderzaal Mechelen
Regio Turnhout, Kasterlee, Mol, Geel, Brecht etc.: Vergaderzaal Turnhout
   
Provincie West-Vlaanderen: Vergaderzaal West-Vlaanderen
Regio Brugge, Damme, Maldegem, Zeebrugge etc: Vergaderzaal Brugge
Regio Vlaams kust, Koksijde etc: Vergaderzaal Vlaamse kust
Regio Oostende: Vergaderzaal Oostende
Regio Kortrijk, Roeselare, Ieper, Waregem etc.: Vergaderzaal Kortrijk
Regio Roeselare: Vergaderzaal Roeselare
   
Provincie Oost-Vlaanderen: Vergaderzaal Oost-Vlaanderen
Regio Gent, Merelbeke, Aalter, Evergem etc.: Vergaderzaal Gent
Regio Aalst, Dendermonde, Zottegem, Zele etc.: Vergaderzaal Aalst
   
Provincie Vlaams-Brabant:
Vergaderzaal Vlaams-Brabant
Regio Leuven, Aarschot, Tienen, Diest etc.: Vergaderzaal Leuven
   
Hoofdstedelijk Gewest Brussel:  
Regio Brussel, Anderlecht, Zaventem etc.: Vergaderzaal Brussel
   
Provincie Limburg:  
Regio Hasselt, Genk, Lommel, Sint-Truiden etc.: Vergaderzaal Limburg

 

;