Feestzaal aanbod door Vlaams-Brabant

In Antwerpen, Brugge, Brussel, Limburg, Gent, Leuven etc.

Feestzaal België

Wanneer u deze pagina bezoekt bent u naar alle waarschijnlijkheid op zoek naar een prachtige feestzaal (of trouwzaal) in België. Een feestzaal waar alles aan klopt, een feestzaal die het centrale punt van uw feest moet gaan worden terwijl hij niet eens op zal vallen. Met uitzondering van de aankleding natuurlijk. Een feestzaal moet er voor uw feest tip top in orde uitzien en alles hebben wat op uw lijstje staat van wensen. Of misschien bent u wel een organisatiebureau, een weddingplanner of een ceremoniemeester. Wat uw rol ook is, het doel blijft hetzelfde namelijk het vinden van de meest optimale en onvergetelijke feestzaal. We hopen dat ons aanbod feestzalen u zal inspireren en op weg zal helpen bij het vinden van de perfecte locatie. We wensen u alvast enorm veel plezier en een onvergetelijk feest toe in de feestzaal. 

incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Feestzaal in of rondom het centrum

Zoekt u een feestzaal voor een bruiloft, particulier feest of een zakelijke gelegenheid? Is het van belang dat deze locatie in of rondom het centrum van STAD ligt? De volgende stap is uiteraard het checken van de beschikbaarheid voor uw event. Al deze elementen kunnen zorgen voor een flinke uitdaging. Laat ons u dan inspireren en helpen bij deze uitdaging. Nadat u uw eisen en wensen heeft achtergelaten gaan we binnen ons omvangrijke netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare feestzalen. We verzoeken deze locaties contact te zoeken en meer informatie te sturen. Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Vraag dan onderstaand vrijblijvend meer informatie aan.

Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestzalen.

Feestzaal buiten het centrum maar wel in de stad
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Feestzaal buiten het centrum maar wel in de stad

Organiseert u binnenkort een event en bent u op zoek naar een passende locatie? Gaat uw voorkeur uit naar een feestzaal in de stad maar wel het liefste buiten het drukke stadscentrum? Laat ons u helpen bij het vinden van een passende en vooral sfeervolle feestzaal die aansluit bij het type event wat u gaat organiseren. De verschillende locaties hebben een jarenlange ervaring en weten wat er gevraagd zal worden bij het organiseren van uw event. Is uw interesse gewekt? Vraag onderstaand via de button direct meer informatie aan. We zullen de nog beschikbare locatie verzoeken om u vrijblijvend van meer informatie te voorzien. Bespaar waardevolle tijd bij uw zoektocht naar een geschikte feestzaal voor uw unieke event.

Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestzalen.

Feestzaal buiten de stad maar wel in de regio
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Feestzaal buiten de stad maar wel in de regio

Heeft u binnenkort iets te vieren? Is daardoor uw zoektocht naar een passende feestzaal in de omgeving van een bepaalde stad begonnen? We helpen u graag op weg! Wilt u graag een feestzaal buiten de stad vinden maar wel het liefste in de regio? Geen enkel probleem. Wanneer u uw gegevens achterlaat gaan we in ons uitgebreide netwerk op zoek naar beschikbare feestzalen passend bij uw verzoek. We verzoeken deze vervolgens om vrijblijvend meer informatie toe te sturen. Vaak zijn deze diverse locaties uitermate geschikt, is er een goede bereikbaarheid en voldoende parkeergelegenheid. Ook is de jarenlange ervaring een waardevolle toevoeging aan uw event. Laat u inspireren en vraag onderstaand direct meer informatie aan.

Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze trouwlocaties.

Popup Foodtruck festival
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Popup Foodtruck festival als feestzaal optie

Bent u op zoek naar een werkelijk unieke manier om een feest neer te zetten? Eens een originele kerstmarkt voor al uw vrienden of familieleden? Of u nu een nieuwjaarsborrel gaat organiseren, kerstborrel of verjaardag, een eigen foodtruck festival is een onvergetelijke evenement. U kiest op basis van uw te vieren gelegenheid het aantal foodtrucks, de keukens die u graag zou willen terug zijn passend bij het thema en het entertainment (bijvoorbeeld een DJ). Vervolgens zal er hard worden gewerkt aan een onvergetelijke dag met alleen maar blije gezichten en een topsfeer. Wil je meer weten over dit sfeervolle popup foodtruck festival? Vraag dan snel onderstaand vrijblijvend meer informatie aan. Let op: bij grotere groepen kan de prijs p.p. veel lager uitvallen.

Budget live muziek (tot €500)

Heeft u binnenkort een bijzonder event of een spetterend feest? Bent u nog op zoek naar leuke muzikale invulling met een budget tot maximaal €500,-? We helpen u door middel van onze gratis service graag op weg bij het vinden van budget live muziek voor uw feest. De prijzen zijn niet duurder dan wanneer u zelf live muziek zult vinden en u betaald ook niets voor deze dienst. Wanneer u een aanvraag doet gaan we binnen ons netwerk in Vlaanderen op zoek naar beschikbare opties. Zij zullen u van meer informatie voorzien. Zo heeft u als voordeel dat u kostbare tijd kunt besparen. Liefhebber van rustig akoestische artiesten, een spetterend duo of juist een zangeres die elke noot binnen laat komen? We hopen u op een bijzondere manier te inspireren met diverse mogelijkheden en wensen u alvast enorm veel plezier toe!

incl. BTW vanaf
€500 p.p.

Betaalbare feestlocatie live muziek (€500 tot €1200)

Bent u met een budget van €500 tot €1200 euro op zoek naar muzikale invulling van uw event ergens in het mooie België? Dan helpen we u met deze gratis service graag op weg. Bent u op zoek naar een goede coverband, een geschikte zangeres die uw favoriete nummers zingt of juist een totaal andere optie? Wanneer u meer informatie aanvraagt via deze gratis service betaald u niet meer dan wanneer u zelf een optie kunt vinden. We besparen u dus waardevolle tijd. Met uw aanvraag gaan we namelijk binnen ons Vlaamse netwerk kijken welke opties beschikbaar zijn. We verzoeken deze opties u vrijblijvend van meer informatie te voorzien! Bent u nieuwsgierig geworden? Vraag dan snel meer informatie aan via onderstaande knop en laat u inspireren. Veel plezier toegewenst!

incl. BTW vanaf
€1200 p.p.

Luxe live muziek voor uw feest (tussen €1200 tot €2400)

Wilt u graag tijdens uw evenement goed uitpakken op het gebied van de muzikale invulling? De 80’s of 90’s herbeleven tijdens een spetterend feest of een coverband die al uw favorieten speelt? We inspireren u graag met deze luxe live muziek optie. Met uw aanvraag gaan we namelijk binnen ons netwerk in Vlaanderen onze partners verzoeken om u van meer informatie te voorzien. Uw budget ligt hierbij tussen de €1200 en €2400 euro. U betaald uiteraard niets meer voor deze service waardoor u kostbare tijd kunt besparen. Ook hanteren we geen hogere prijzen dan wanneer u zelf contact op zou nemen met de muzikale invulling. Bent u enthousiast geworden en droomt u al weg bij de gedachten alleen al? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande knop te klikken. Veel plezier toegewenst!

incl. BTW vanaf
€2400 p.p.

Zeer luxe live muziek (€2400 en meer)

Heeft u binnenkort in Vlaanderen een bijzonder feest op het programma staan? Heeft u alle zaken op orde en is alleen de muzikale invulling nog wat er ontbreekt? Of wilt u gewoon alvast de live muziek geregeld hebben? Wij hebben passende opties voor een budget van boven de €2400. Laat u dus inspireren door deze gratis en geheel vrijblijvende service. U betaald namelijk niets meer voor deze dienst en zult dus vooral tijd besparen. Ook zijn de artiesten niet duurder dan wanneer u direct zult zoeken. Zing mee met uw favoriete 80’s nummers, golden hits of geniet van een complete band die het dak eraf laat vliegen. We hopen u te inspireren! Benieuwd geworden? Vraag snel via onderstaande button meer informatie aan. Enorm veel plezier bij voorbaat toegewenst.

Feestzalen door heel Vlaanderen

Wanneer u kijkt naar ons land België zijn er zoveel bijzondere steden waar u een feest zou kunnen laten plaatsvinden. Wat voor een soort feest het ook moet worden, de feestzalen in België hebben vaak een jarenlange ervaring en weten wat er verwacht zal worden wanneer er een feest georganiseerd moet worden. En vaak kunt u zelf kijken wat u prettig vind. Moet de locatie een feest in een van de feestzalen mee helpen organiseren? Of heeft u een organisatiebureau of een weddingplanner in de armen genomen? Van een vergaderzaal, gezellige borrel met uw firma tot een geweldig verjaardagsfeest, van een bedrijfsfeest voor veel mensen tot een gigantisch feest die u al als kleine jongen wilde organiseren. Uw dromen kunnen werkelijkheid worden gemaakt met ons aanbod aan feestzalen door heel België. Onderstaand kunt u een divers aanbod vinden van feestzalen in de verschillende steden. Van Antwerpen tot Brussel, van Limburg tot onze prachtige stranden bij de Vlaamse kust. We hopen dat uw feest een ervaring gaat worden die mensen niet snel zullen vergeten.

Overige feestzaal regio’s in Vlaanderen:

Provincie Antwerpen  
Regio Antwerpen, Sint-Niklaas, Brasschaat etc.: Feestzaal Antwerpen
Regio Mechelen, Lier, Willebroek, Duffel etc.: Feestzaal Mechelen
Regio Turnhout, Kasterlee, Mol, Geel, Brecht etc.: Feestzaal Turnhout
   
Provincie West Vlaanderen: Feestzaal West Vlaanderen
Regio Brugge, Damme, Maldegem, Zeebrugge etc: Feestzaal Brugge
Regio Vlaams kust, Koksijde etc: Feestzaal Vlaamse kust
Regio Oostende etc: Feestzaal Oostende
Regio Kortrijk, Ieper, Waregem etc.: Feestzaal Kortrijk
Regio Roeselare, Ingelmunster, Tielt en Torhout: Feestzaal Roeselare
   
Provincie Oost-Vlaanderen: Feestzaal Oost-Vlaanderen
Regio Gent, Merelbeke, Aalter, Evergem etc.: Feestzaal Gent
Regio Aalst, Dendermonde, Zottegem, Zele etc.: Feestzaal Aalst
   
Provincie Vlaams-Brabant:
Feestzaal Vlaams-Brabant
Regio Leuven, Aarschot, Tienen, Diest etc.: Feestzaal Leuven
   
Hoofdstedelijk Gewest Brussel:  
Regio Brussel, Anderlecht, Zaventem etc.: Feestzaal Brussel
   
Provincie Limburg:  
Regio Hasselt, Genk, Lommel, Sint-Truiden etc.: Feestzaal Limburg

 

IMPRESSIE

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

 • geen tussenpersonen

  Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
 • boek direct bij de locatie

  U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
 • het leukste aanbod in de markt

  We doen ons uiterste best voor het leukste aanbod in de markt.

Uw locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

FEESTZAAL IN BELGIË

Wat te denken van onze mooie hoofdstad Brussel wat zowel de hoofdstad is van het Belgische gedeelte als zowel het Franse gedeelte van ons land. Maar ook Antwerpen met de belangrijke haven en de gezellige binnenstad. Maar er zijn ook zoveel andere steden in ons land die zoveel te bieden hebben op het gebied van de perfecte feestzaal. Ook in Nederland kunt u makkelijk terecht met een divers feestlocatie aanbod. In de provincie Limburg dichtbij de Nederlandse grens ligt bijvoorbeeld Hasselt, Genk, Lommel, Sint-Truiden en diverse andere plaatsen. Of studentenstad Leuven waar u de geschiedenis kunt opsnuiven in de historische en werkelijk prachtige bibliotheek nadat u bij bent gekomen van een perfect feestje in de feestzaal in deze mooie stad. Maar of u nu op zoek bent naar een feestzaal in Turnhout, Aalst, Kortrijk, Gent of de prachtige en ronduit historische stad van Brugge we helpen u graag op weg met het opstellen van een leuke selectie aan feestzaal mogelijkheden door heel België. Een feestzaal België vinden begint dus op deze pagina. Diverse steden zijn vertegenwoordigd. Combineer een feestzaal Mechelen met een leuke rondvaart door de stad. Of ga naar het Westen waar u aan de Vlaamse kust (Oostende, Koksijde, Blankeberge, Knokke-Heist) ook zoveel mogelijkheden kunt vinden. Is uw thema een beachparty? Er zullen vast leuke feestzaal mogelijkheden bij zitten die aan uw wensen kunnen voldoen.

Wateenlocatie.be

Wateenlocatie.be is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Vlaanderen.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • Gevarieerd aanbod uit de markt