Feestzaal Kortrijk

ook voor Roeselaere, Waregem, Ieper en omgeving

Feestzaal Kortrijk

Bent u op zoek naar een feestzaal Kortrijk? We helpen u graag op weg met ons aanbod aan feestzalen Kortrijk en omgeving. Dat u voor deze stad en de omgeving heeft gekozen is niet vreemd. U zult zien dat een combinatie met een feestzaal Kortrijk een enorme boost zal geven aan een feest. Kunnen uw gasten in Kortrijk en omgeving een hotel boeken nabij uw feestzaal Kortrijk? Het zou heerlijk zijn wanneer uw gasten na een spectaculair en onvergetelijk feest in de gevonden feestzaal Kortrijk even helemaal tot ontspanning kunnen komen in het centrum. Een welverdiend biertje drinken op het terras na een avond vol dansen op het feest in de feestzaal Kortrijk. We hopen dat we u enorm op weg kunnen helpen met ons feestzaal Kortrijk aanbod en wensen u alvast veel plezier. Bent u op zoek naar zalen voor andere mogelijkheden? Bekijk dan ook eens ons vergaderzaal Kortrijk of trouwzaal Kortrijk aanbod voor een flinke dosis inspiratie.

Popup Foodtruck festival in Kortrijk
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Popup Foodtruck festival in Kortrijk

Bent u op zoek naar een werkelijk unieke manier om een feest neer te zetten? Eens een originele kerstmarkt voor al uw vrienden of familieleden? Of u nu een nieuwjaarsborrel gaat organiseren, kerstborrel of verjaardag, een eigen foodtruck festival is een onvergetelijke evenement. U kiest op basis van uw te vieren gelegenheid het aantal foodtrucks, de keukens die u graag zou willen terug zijn passend bij het thema en het entertainment (bijvoorbeeld een DJ). Vervolgens zal er hard worden gewerkt aan een onvergetelijke dag met alleen maar blije gezichten en een topsfeer. Wil je meer weten over dit sfeervolle popup foodtruck festival in Kortrijk? Vraag dan snel onderstaand vrijblijvend meer informatie aan. Let op: bij grotere groepen kan de prijs p.p. veel lager uitvallen.

Budget feestzaal arrangement Kortrijk (€15-€40 p.p.)
excl. BTW vanaf
€15 p.p.

Budget feestzaal arrangement Kortrijk (€15-€40 p.p.)

Organiseert u een feest in Kortrijk of omgeving Waregem etc.? En bent u zich nu aan het oriënteren op het vinden van de meest geschikte feestzaal? Bedraagt uw budget voor zaalhuur, drankjes en hapjes ergens tussen de €15 en de €40 p.p.? Laat u dan door ons op weg helpen. Hieronder vind je een overzicht van de Onemotion huislocaties in deze categorie. Klik direct door naar de betreffende organisatie in de onderstaande tabel.

Huislocaties # pers. Opmerking Klik
Bissegem 10 - 150 Bissegem meer info    
Kortrijk 70 - 200 Centrum meer info
Kortrijk 20 - 150 Centrum meer info    
Avelgem 12 - 200 Avelgem meer info
Ingelmunster 15 - 50 Ingelmunster meer info    
Harelbeke 40 - 90 Harelbeke meer info
Spiere 10 - 100 Spiere meer info    
Bissegem 15 - 75 Bissegem meer info
Plaatsje vrij voor huislocatie      


  Wilt u dat we de beschikbaarheid gratis voor u checken en u in contact brengen met de nog beschikbare locaties in Kortrijk of omgeving? Vul dan het meer informatie formulier in en we zullen de beschikbare huislocaties vragen om u gratis en vrijblijvend voorzien van informatie. U betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze locaties duurder zijn dan via direct contact. Bent u benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

Basis feestzaal arrangement Kortrijk (€50-€75 p.p.)
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Basis feestzaal arrangement Kortrijk (€50-€75 p.p.)

Is uw budget iets hoger? Heeft u voor zaalhuur, drankjes en hapjes/eten ergens tussen de €50 en de €75 p.p. te besteden? Laat u dan ook door ons op weg helpen. Wij gaan binnen ons feestzaal netwerk op zoek naar de 3 meest geschikte feestzalen. Vervolgens bekijken we de beschikbaarheid op door u aangegeven datum en zorgen ervoor dat u alle benodigde informatie krijgt. Onze dienst is geheel gratis. En u betaalt ook zeker niet meer voor de betreffende feestzalen dan wanneer u direct contact legt. Wilt u meer weten wat ons feestzaal netwerk in de omgeving van Kortrijk te bieden heeft? Neem dan via onderstaande knop contact met ons op.

Luxueus feestzaal arrangement Kortijk (€75-€100 p.p.)
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Luxueus feestzaal arrangement Kortijk (€75-€100 p.p.)

Is uw budget nog hoger? En heeft u voor zaalhuur, drankjes en hapjes/eten ergens tussen de €75 en de €100 p.p. te besteden? Laat u dan ook door ons op weg helpen. Wij gaan binnen ons feestzaal netwerk op zoek naar de 3 meest geschikte feestzalen. Vervolgens bekijken we de beschikbaarheid op door u aangegeven datum en zorgen ervoor dat u alle benodigde informatie krijgt. Onze dienst is geheel gratis. En u betaalt ook zeker niet meer voor de betreffende feestzalen dan wanneer u direct contact legt. Wilt u meer weten wat ons feestzaal netwerk in de omgeving van Kortrijk te bieden heeft? Neem dan via onderstaande knop contact met ons op.

Zeer luxueus feestzaal arrangement Kortrijk (vanaf €100 p.p.)
excl. BTW vanaf
€100 p.p.

Zeer luxueus feestzaal arrangement Kortrijk (vanaf €100 p.p.)

Binnen deze zeer luxueuze categorie is bijna alles mogelijk. Van kastelen tot de elegantste feestzalen van Kortrijk en omgeving.  Heeft u meer dan €100 p.p. te besteden voor feestzaal huur, drankjes, eten en entertainment? Laat u dan ook door ons op weg helpen. Wij gaan binnen ons feestzaal netwerk op zoek naar de 3 meest geschikte feestzalen. Vervolgens bekijken we de beschikbaarheid op door u aangegeven datum en zorgen ervoor dat u alle benodigde informatie krijgt. Onze dienst is geheel gratis. En u betaalt ook zeker niet meer voor de betreffende feestzalen dan wanneer u direct contact legt. Wilt u meer weten wat ons feestzaal netwerk in de omgeving van Kortrijk te bieden heeft? Neem dan via onderstaande knop contact met ons op.

Budget live muziek (tot €500)

Heeft u binnenkort een bijzonder event of een spetterend feest? Bent u nog op zoek naar leuke muzikale invulling met een budget tot maximaal €500,-? We helpen u door middel van onze gratis service graag op weg bij het vinden van budget live muziek voor uw feest. De prijzen zijn niet duurder dan wanneer u zelf live muziek zult vinden en u betaald ook niets voor deze dienst. Wanneer u een aanvraag doet gaan we binnen ons netwerk in Vlaanderen op zoek naar beschikbare opties. Zij zullen u van meer informatie voorzien. Zo heeft u als voordeel dat u kostbare tijd kunt besparen. Liefhebber van rustig akoestische artiesten, een spetterend duo of juist een zangeres die elke noot binnen laat komen? We hopen u op een bijzondere manier te inspireren met diverse mogelijkheden en wensen u alvast enorm veel plezier toe!

incl. BTW vanaf
€500 p.p.

Betaalbare feestlocatie live muziek (€500 tot €1200)

Bent u met een budget van €500 tot €1200 euro op zoek naar muzikale invulling van uw event ergens in het mooie België? Dan helpen we u met deze gratis service graag op weg. Bent u op zoek naar een goede coverband, een geschikte zangeres die uw favoriete nummers zingt of juist een totaal andere optie? Wanneer u meer informatie aanvraagt via deze gratis service betaald u niet meer dan wanneer u zelf een optie kunt vinden. We besparen u dus waardevolle tijd. Met uw aanvraag gaan we namelijk binnen ons Vlaamse netwerk kijken welke opties beschikbaar zijn. We verzoeken deze opties u vrijblijvend van meer informatie te voorzien! Bent u nieuwsgierig geworden? Vraag dan snel meer informatie aan via onderstaande knop en laat u inspireren. Veel plezier toegewenst!

incl. BTW vanaf
€1200 p.p.

Luxe live muziek voor uw feest (tussen €1200 tot €2400)

Wilt u graag tijdens uw evenement goed uitpakken op het gebied van de muzikale invulling? De 80’s of 90’s herbeleven tijdens een spetterend feest of een coverband die al uw favorieten speelt? We inspireren u graag met deze luxe live muziek optie. Met uw aanvraag gaan we namelijk binnen ons netwerk in Vlaanderen onze partners verzoeken om u van meer informatie te voorzien. Uw budget ligt hierbij tussen de €1200 en €2400 euro. U betaald uiteraard niets meer voor deze service waardoor u kostbare tijd kunt besparen. Ook hanteren we geen hogere prijzen dan wanneer u zelf contact op zou nemen met de muzikale invulling. Bent u enthousiast geworden en droomt u al weg bij de gedachten alleen al? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande knop te klikken. Veel plezier toegewenst!

incl. BTW vanaf
€2400 p.p.

Zeer luxe live muziek (€2400 en meer)

Heeft u binnenkort in Vlaanderen een bijzonder feest op het programma staan? Heeft u alle zaken op orde en is alleen de muzikale invulling nog wat er ontbreekt? Of wilt u gewoon alvast de live muziek geregeld hebben? Wij hebben passende opties voor een budget van boven de €2400. Laat u dus inspireren door deze gratis en geheel vrijblijvende service. U betaald namelijk niets meer voor deze dienst en zult dus vooral tijd besparen. Ook zijn de artiesten niet duurder dan wanneer u direct zult zoeken. Zing mee met uw favoriete 80’s nummers, golden hits of geniet van een complete band die het dak eraf laat vliegen. We hopen u te inspireren! Benieuwd geworden? Vraag snel via onderstaande button meer informatie aan. Enorm veel plezier bij voorbaat toegewenst.

Feesten in historisch Kortrijk

De stad is een plaatje en ook de omgeving mag gezien worden. Kiest u voor Kortrijk omdat de stad zelf een perfect in het midden gelegen plaats is voor uw collega’s tijdens een bedrijfsfeest? Of heeft u iets te vieren in de vorm van een verjaardag, een bruiloft of een andere bijzondere gelegenheid? Kortrijk is een prima gastheer voor uw feest in de feestzaal Kortrijk. Wist u dat Kortrijk in de geschiedenis een Romeinse stad was? In de middeleeuwen groeide deze stad zelfs tot een belangrijke en zeer actieve stad door veel verschillende industrieën. Maar het kan ook zijn dat u de stad kent vanwege een belangrijke veldslag in het verleden. De Guldensporenslag is namelijk een beslissende veldslag geweest waarbij de grens tussen België en de zuiderburen Frankrijk tot op de dag van vandaag is bepaald. Een stukje geschiedenis en dat vlakbij deze mooie stad. Dit is ook te zien in de stad zelf. Enorm veel monumenten kleden de stad aan en zorgen ervoor dat toeristen uit binnen-en buitenland een kijkje komen nemen hoe vandaag de dag Kortrijk erbij staat.

Overige feestzaal regio’s in Vlaanderen:

Provincie Antwerpen  
Regio Antwerpen, Sint-Niklaas, Brasschaat etc.: Feestzaal Antwerpen
Regio Mechelen, Lier, Willebroek, Duffel etc.: Feestzaal Mechelen
Regio Turnhout, Kasterlee, Mol, Geel, Brecht etc.: Feestzaal Turnhout
   
Provincie West Vlaanderen: Feestzaal West Vlaanderen
Regio Brugge, Damme, Maldegem, Zeebrugge etc: Feestzaal Brugge
Regio Vlaams kust, Koksijde etc: Feestzaal Vlaamse kust
Regio Oostende etc: Feestzaal Oostende
Regio Kortrijk, Ieper, Waregem etc.: Feestzaal Kortrijk
Regio Roeselare, Ingelmunster, Tielt en Torhout: Feestzaal Roeselare
   
Provincie Oost-Vlaanderen: Feestzaal Oost-Vlaanderen
Regio Gent, Merelbeke, Aalter, Evergem etc.: Feestzaal Gent
Regio Aalst, Dendermonde, Zottegem, Zele etc.: Feestzaal Aalst
   
Provincie Vlaams-Brabant:
Feestzaal Vlaams-Brabant
Regio Leuven, Aarschot, Tienen, Diest etc.: Feestzaal Leuven
   
Hoofdstedelijk Gewest Brussel:  
Regio Brussel, Anderlecht, Zaventem etc.: Feestzaal Brussel
   
Provincie Limburg:  
Regio Hasselt, Genk, Lommel, Sint-Truiden etc.: Feestzaal Limburg

 

IMPRESSIE

WAAROM KIEST U VOOR ONS?

 • geen tussenpersonen

  Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
 • boek direct bij de locatie

  U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
 • het leukste aanbod in de markt

  We doen ons uiterste best voor het leukste aanbod in de markt.

Uw locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

Wateenlocatie.be

Wateenlocatie.be is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Vlaanderen.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • Gevarieerd aanbod uit de markt