Trouwzaal aanbod door Vlaams-Brabant

In Antwerpen, Brugge, Brussel, Limburg, Gent, Leuven etc.

feest.jpg

Trouwzaal België

Van kleins af aan droomt u al van die ene speciale dag. Die ene dag waar u met u prins of prinses in het huwelijksbootje gaat stappen. Een dag waar u al zolang naar uit keek. Het aanzoek kwam, u zei ja en de rest is geschiedenis. Voordat deze bijzondere dag aan gaat breken heeft u nog een pad te bewandelen. Daarom bent u waarschijnlijk ook op zoek naar een feestzaal of trouwzaal in België. Dit is namelijk ook een belangrijk onderdeel van uw bijzondere dag. De locatie is misschien wel de plaats waar u gaat trouwen of is het de plaats waar het spetterende feest moet gaan plaatsvinden? Waar het ook gaat plaatsvinden, het zal een onvergetelijke dag worden. We wensen u dan ook alvast een enorm bijzondere en onvergetelijke trouwerij toe.

Vergeet niet om uw trouwfeest aan te kleden :

Trouwzalen in het centrum
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Trouwzalen in het centrum

Wilt u binnenkort gaan trouwen in het centrum van uw mooie stad? Bent u op zoek naar een trouwlocatie die voldoet aan alle eisen die aan een locatie kunnen worden gesteld, maar is het voor uzelf en alle gasten van belang dat deze centraal gelegen is? Dan helpen we u graag bij de organisatie van deze speciale dag. Binnen ons netwerk gaan we op zoek naar de 3 best passende trouwlocaties die aansluiten bij deze categorie, het aantal bezoekers etc. We gaan de beschikbaarheid voor u na en vragen deze trouwlocaties om zich, indien zij beschikbaarheid hebben op de dag van uw keuze, zich vrijblijvend aan u te presenteren.  Wilt u meer weten? Neem dan via onderstaande knop contact met ons op.

Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze trouwlocaties.

Trouwzaal buiten het centrum maar wel in de stad
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Trouwzaal buiten het centrum maar wel in de stad

Gaat u binnenkort trouwen en bent u mogelijke trouwlocaties aan het inventariseren? Zoekt u hierbij een trouwzaal in een stad maar wel buiten het centrum? Moet het uiteraard sfeervol en vooral passend zijn bij alle wensen en eisen die u heeft? We inspireren u graag met mogelijke opties. Elke trouwerij heeft zijn eigen aanpak en unieke ervaring. De locaties hebben vaak een jarenlange ervaring en weten hoe ze u gaan helpen bij deze bijzondere dag. Is uw interesse gewekt? Vraag dan vrijblijvend meer informatie via onderstaande optie aan. Is ons bijzondere netwerk gaan we de nog beschikbare trouwzalen vragen om u van meer informatie te voorzien. Zo kunt u waardevolle tijd besparen. Laat u inspireren op weg naar een zeer passende locatie.

Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Trouwzaal buiten de stad maar wel in de regio
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Trouwzaal buiten de stad maar wel in de regio

Op zoek naar een trouwzaal buiten de stad maar wel in de regio? We inspireren u graag met passende opties. Binnenkort stapt u in het huwelijksbootje. De meest bijzondere dag uit uw leven. Maar voordat het zover is zoekt u een passende trouwzaal voor een onvergetelijk feest. En daar kunnen we u bij helpen. Onze diverse huislocaties hebben vaak een hele goede bereikbaarheid, voldoende parkeergelegenheid en een jarenlange ervaring. Prettig voor de ondersteuning bij het organiseren van deze onvergetelijke dag. Vraag onderstaand vrijblijvend meer informatie aan. Wij verzoeken de nog beschikbare locaties u van meer informatie te voorzien. Neem de informatie op en plan uw volgende stap. We wensen u een onvergetelijke dag toe.

Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze trouwzalen.

Sprookjesachtige trouwlocaties
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Sprookjesachtige trouwlocaties

Trouwen staat natuurlijk voor de ultieme romantiek. En daarbij zou een sprookjesachtige trouwlocatie in de omgeving van natuurlijk mooi kunnen aansluiten. Van kasteel tot fort, aan het water of op een andere bijzonder romantische plek, het wordt vast een sprookje wat telkens zal worden naverteld. Laat ons dan binnen ons trouwlocatie netwerk zoeken naar de 3 meest geschikte trouwlocaties en hen vragen om zich vrijblijvend aan u te presenteren, mits zij nog over beschikbaarheid beschikken voor de gevraagde datum. Wilt u meer weten? Neem dan via onderstaande knop contact met ons op.

Trouwen in de natuur
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Trouwen in de natuur

Het kan de dag zo mooi omlijsten: een prachtig en bovenal natuurlijk decors voor uw trouwdag. Deze buitenlocaties zorgen ervoor dat uw feestelijkheden omringd worden door de natuur. Wilt u niet trouwen in de hectiek van de stad, maar bent u op zoek naar een bijzonder rustpunt? Laat ons dan binnen ons trouwlocatie netwerk zoeken naar de 3 meest geschikte trouwlocaties en hen vragen om zich vrijblijvend aan u te presenteren, mits zij nog over beschikbaarheid beschikken voor de gevraagde datum. Wilt u meer weten? Neem dan via onderstaande knop contact met ons op.

Trouwlocaties met mogelijkheden voor overnachtingen
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Trouwlocaties met mogelijkheden voor overnachtingen

Heeft uw trouwfeest een internationaal karakter en komen veel gasten van ver, waardoor de trouwzaal ook over overnachtingsmogelijkheden zal dienen te beschikken? Of vindt u het prettig om zelf met (een deel van) het gezelschap te overnachten, zodat u de volgende dag nog rustig kunt napraten en  nagenieten? Laat ons dan binnen ons trouwlocatie netwerk zoeken naar de 3 meest geschikte trouwlocaties en hen vragen om zich vrijblijvend aan u te presenteren, mits zij nog over beschikbaarheid beschikken voor de gevraagde datum. Wilt u meer weten? Neem dan via onderstaande knop contact met ons op.

Basis trouwzaal arrangement door heel Vlaanderen (€50-€75 p.p.)
excl. BTW vanaf
€50 p.p.

Basis trouwzaal arrangement door heel Vlaanderen (€50-€75 p.p.)

Is uw budget iets hoger? Heeft u voor zaalhuur, drankjes en hapjes/eten ergens tussen de €50 en de €75 p.p. te besteden? Laat u dan ook door ons op weg helpen. Wij gaan binnen ons trouwzaal netwerk op zoek naar de 3 meest geschikte trouwzalen. Vervolgens bekijken we de beschikbaarheid op door u aangegeven datum en zorgen ervoor dat u alle benodigde informatie krijgt. Onze dienst is geheel gratis. En u betaalt ook zeker niet meer voor de betreffende trouwzalen dan wanneer u direct contact legt. Wilt u meer weten wat ons trouwzaal netwerk in uw omgeving te bieden heeft? Neem dan via onderstaande knop contact met ons op.

Luxueus trouwzaal arrangement door heel Vlaanderen (€75-€100 p.p.)
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Luxueus trouwzaal arrangement door heel Vlaanderen (€75-€100 p.p.)

Is uw budget nog hoger? En heeft u voor zaalhuur, drankjes en hapjes/eten ergens tussen de €75 en de €100 p.p. te besteden? Laat u dan ook door ons op weg helpen. Wij gaan binnen ons feestzaal netwerk op zoek naar de 3 meest geschikte Trouwzalen. Vervolgens bekijken we de beschikbaarheid op door u aangegeven datum en zorgen ervoor dat u alle benodigde informatie krijgt. Onze dienst is geheel gratis. En u betaalt ook zeker niet meer voor de betreffende trouwzalen dan wanneer u direct contact legt. Wilt u meer weten wat ons trouwzaal netwerk in uw omgeving te bieden heeft? Neem dan via onderstaande knop contact met ons op.

Zeer luxueus trouwzaal arrangement (vanaf €100 p.p.)
excl. BTW vanaf
€100 p.p.

Zeer luxueus trouwzaal arrangement (vanaf €100 p.p.)

Binnen deze zeer luxueuze categorie is bijna alles mogelijk. Van kastelen tot de elegantste trouwzalen van Vlaanderen.  Heeft u meer dan €100 p.p. te besteden voor feestzaal huur, drankjes, eten en entertainment? Laat u dan ook door ons op weg helpen. Wij gaan binnen ons feestzaal netwerk op zoek naar de 3 meest geschikte trouwzalen. Vervolgens bekijken we de beschikbaarheid op door u aangegeven datum en zorgen ervoor dat u alle benodigde informatie krijgt. Onze dienst is geheel gratis. En u betaalt ook zeker niet meer voor de betreffende feestzalen dan wanneer u direct contact legt. Wilt u meer weten wat ons trouwzaal netwerk in uw omgeving te bieden heeft? Neem dan via onderstaande knop contact met ons op.

Budget live trouwfeest muziek (tot €500)

Budget live trouwfeest muziek (tot €500)

Binnenkort zult u JA zeggen tegen de liefde van uw leven. Een prachtig moment! Veel dingen moeten nog geregeld worden waaronder de locatie en waarschijnlijk ook de muzikale invulling. Wilt u goed uitpakken maar toch qua budget (tot €500) een passende oplossing vinden? Dan helpen we u graag mee met een flinke portie inspiratie. Kies voor een heerlijk akoestische invulling, een prachtige zanger en/of zangeres of een leuke imitator. De mogelijkheden zijn divers. Deze dienst is daarnaast gratis en geheel vrijblijvend. Met uw verzoek gaan we op zoek naar beschikbare opties in ons netwerk en vragen wij of ze u van meer informatie willen voorzien. Vraag dus snel meer informatie aan en laat u inspireren. We wensen u alvast veel geluk toe en natuurlijk een onvergetelijk bruiloft.

Betaalbare live muziek trouwfeest (€500 tot €1200)
incl. BTW vanaf
€500 p.p.

Betaalbare live muziek trouwfeest (€500 tot €1200)

Binnenkort zult u met uw liefde het huwelijksbootje instappen. Daarbij komt vaak een feest kijken die tot in de puntje geregeld moet worden. Naast de invulling van de locatie bent u ook op zoek naar de muzikale invulling. Met een budget tussen de €500 en €1200 euro kunt u zoeken naar die bijzondere coverband, die speciale zanger of wellicht een andere optie. Want deze zijn er voldoende in Vlaanderen. Daarom hebben wij een overzicht gemaakt en kunt u vrijblijvend van deze gratis service profiteren. Wanneer u een aanvraag doet verzoeken we namelijk onze partners u van meer informatie te voorzien. Hier hoeft u dus verder niets meer voor te doen. Wilt u zich laten inspireren met deze betaalbare live muziek optie met een budget tot maximaal €1200? We helpen u graag en wensen u alvast een bijzondere dag toe!

Luxe live muziek voor uw feest (tussen €1200 tot €2400)
incl. BTW vanaf
€1200 p.p.

Luxe live muziek voor uw feest (tussen €1200 tot €2400)

Over een niet al te lange tijd zult u gaan trouwen. En daarbij mag het aan werkelijk niets ontbreken. Heeft u al de meeste organisatorische punten afgevinkt? En is het nu tijd om de muzikale invulling vorm te geven? Laat ons u dan helpen. Met het budget wat ligt tussen de €1200 en €2400 euro gaan wij namelijk in ons Vlaamse netwerk kijken naar beschikbare opties. Vervolgens verzoeken we deze om u vrijblijvend en gratis van extra informatie te voorzien. Zo kunt u rustig kijken wat aansluit bij deze bijzondere dag. Bruisende 80’s of 90’s, prachtige covers of juist een enorme feestband die ervoor zorgt dat iedereen mee doet. Deze service is volledig gratis en ook betaald u ook niet meer dan bij direct contact. Zo besparen we u waardevolle tijd. Nieuwsgierig geworden? Vraag snel meer informatie aan en laat u inspireren. Wij wensen u bij voorbaat een bijzondere bruiloft toe!

Zeer luxe trouwfeest live muziek (€2400 en meer)
incl. BTW vanaf
€2400 p.p.

Zeer luxe trouwfeest live muziek (€2400 en meer)

Gaat u binnenkort trouwen in deze bijzondere stad? Heeft u deze stad uitgekozen omdat u hier uw liefde heeft ontmoet, hier woont of juist omdat het zo speciaal is? Mag het bij deze bijzondere dag het werkelijk aan niets ontbreken? Heeft u daarbij een budget van meer dan €2400? Perfect! Met dit budget gaan we namelijk gratis en vrijblijvend op zoek naar een bijzondere optie voor uw trouwfeest. Van feestbands, coverbands tot die speciale wens passend bij uw budget. De beschikbare opties zullen we verzoeken u van meer informatie te voorzien. Zo kunt u tijd besparen en toch een bijzonder overzicht ontvangen voor uw trouwfeest. Op naar een onvergetelijke avond! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Laat je verrassen en inspireren! Vraag informatie aan via onderstaande button.

Prachtige trouwbestemmingen in heel Vlaanderen

België heeft enorm veel bijzondere plekjes in allemaal verschillende steden. Deze steden bevinden zich in weer diverse provincies en zo is er enorm veel keuze. Heeft u al een keuze gemaakt waar het feest moet gaan plaatsvinden? Is het in de provincie Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen, Brabant of West-Vlaanderen? En wanneer u daarin een keuze heeft gemaakt voor welke plaats kiest u dan? Is dit bijvoorbeeld Antwerpen, Lommel, Oostende, Sint-Truiden, Koksijde of Brussel? Of is er een totaal andere plaats waar u uw trouwerij in de trouwzaal wilt gaan vieren? Waar u uw trouwzaal ook gaat zoeken we helpen u graag op weg bij het vinden van de perfecte trouwzaal in België. Bent u naast een trouwzaal ook op zoek naar andere zalen? Bekijk ook eens ons vergaderzaal of feestzaal België aanbod.

Overige trouwzaal regio’s in Vlaanderen:

Provincie Antwerpen  
Regio Antwerpen, Sint-Niklaas, Brasschaat etc.: Trouwzaal Antwerpen
Regio Mechelen, Lier, Willebroek, Duffel etc.: Trouwzaal Mechelen
Regio Turnhout, Kasterlee, Mol, Geel, Brecht etc.: Trouwzaal Turnhout
   
Provincie West-Vlaanderen: Trouwzaal West-Vlaanderen
Regio Brugge, Damme, Maldegem, Zeebrugge etc: Trouwzaal Brugge
Regio Vlaams kust, Oostende, Koksijde etc: Trouwzaal Vlaamse kust
Regio Kortrijk, Roeselare, Ieper, Waregem etc.: Trouwzaal Kortrijk
   
Provincie Oost-Vlaanderen: Trouwzaal Oost-Vlaanderen
Regio Gent, Merelbeke, Aalter, Evergem etc.: Trouwzaal Gent
Regio Aalst, Dendermonde, Zottegem, Zele etc.: Trouwzaal Aalst
   
Provincie Vlaams-Brabant:
Trouwzaal Vlaams-Brabant
Regio Leuven, Aarschot, Tienen, Diest etc.: Trouwzaal Leuven
   
Hoofdstedelijk Gewest Brussel:  
Regio Brussel, Anderlecht, Zaventem etc.: Trouwzaal Brussel
   
Provincie Limburg:  
Regio Hasselt, Genk, Lommel, Sint-Truiden etc.: Trouwzaal Limburg

 

IMPRESSIE

WAAROM KIEST U VOOR ONS?

 • geen tussenpersonen

  Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
 • boek direct bij de locatie

  U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
 • het leukste aanbod in de markt

  We doen ons uiterste best voor het leukste aanbod in de markt.

Uw locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

TROUWZAAL IN BELGIË

Zoveel provincies en zoveel steden. En alle provincies en steden hebben allen eigen bijzonderheden waar je verliefd op kunt worden. Historie, bezienswaardigheden, feestlocaties, trouwzalen en noem het maar op. Wanneer u er nog niet uit bent wat de stad moet gaan worden van uw keuze helpen we u graag op weg. Zo staat Leuven bekend als enorm gezellige studentenstad, is Brussel de hoofdstad van de Europese Unie, heeft Brugge een binnenstad die op de werelderfgoedlijst van de UNESCO staat en kunnen jullie in Koksijde en omgeving genieten van de prachtige Vlaamse Kust. België heeft zoveel te bieden en daarom helpen we u graag op deze pagina op weg bij het vinden van een divers trouwzaal aanbod door heel België. U bent immers of de bruid/bruidegom zelf, de weddingplanner of de organisator van het hele feest. Wat uw rol ook is, u weet dat dit een enorm belangrijke dag gaat worden en alles tot in de puntjes top geregeld moet worden. Het is dan ook van te voren goed om een kennismaking met de trouwzaal te plannen. Leer de trouwlocatie kennen, maak kennis met de organisatie en bespreek eens de wensen/eisen voor deze bijzondere dag. Voordat het zover is hopen we u van enorm veel inspiratie te kunnen voorzien en zo op weg te helpen bij het vinden van een perfecte trouwzaal. We wensen u een enorm mooie dag toe en al het geluk in de wereld.

Wateenlocatie.be

Wateenlocatie.be is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Vlaanderen.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • Gevarieerd aanbod uit de markt