Trouwzaal Brussel

diverse trouwzalen in Brussel en omgeving

Trouwzaal Brussel

Trouwen is een prachtige gebeurtenis waar altijd veel tijd in gestoken wordt. Begrijpelijk, want het is een speciale dag voor u en uw partner. Misschien wel de mooiste dag uit jullie leven! Een geweldige jurk, trouwlocatie, kleding, hapjes en drankjes... Overal wordt aan gedacht om niet alleen uw dag perfect te maken, maar ook om uw gasten een top tijd te geven! Het is daarom ook erg belangrijk om een trouwzaal te hebben naar jullie keuze, een die helemaal tip top in orde is. Neem de tijd en bekijk ons aanbod trouwzalen Brussel eens op deze pagina. Heeft u vragen of opmerkingen over de trouwzalen, kunt u altijd bij ons terecht voor meer informatie. We hopen dat u en uw partner een mooie dag tegemoet zullen gaan! Heeft u ook inspiratie nodig voor andere gelegenheden? Bekijk dan ook ons feestzaal Brussel of vergaderzaal Brussel aanbod.

Trouwzalen in het centrum van Brussel
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Trouwzalen in het centrum van Brussel

Wilt u binnenkort gaan trouwen in het centrum van het mooie Brussel? Bent u op zoek naar een trouwlocatie die voldoet aan alle eisen die aan een locatie kunnen worden gesteld, maar is het voor uzelf en alle gasten van belang dat deze centraal gelegen is? Dan helpen we u graag bij de organisatie van deze speciale dag. Binnen ons netwerk gaan we op zoek naar de 3 best passende trouwlocaties die aansluiten bij deze categorie, het aantal bezoekers etc. We gaan de beschikbaarheid voor u na en vragen deze trouwlocaties om zich, indien zij beschikbaarheid hebben op de dag van uw keuze, zich vrijblijvend aan u te presenteren.  Wilt u meer weten? Neem dan via onderstaande knop contact met ons op.

Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze trouwlocaties.

Trouwzaal buiten het centrum maar wel in de stad Brussel
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Trouwzaal buiten het centrum maar wel in de stad Brussel

Gaat u binnenkort trouwen en bent u mogelijke trouwlocaties aan het inventariseren? Zoekt u hierbij een trouwzaal in Brussel maar wel buiten het centrum? Moet het uiteraard sfeervol en vooral passend zijn bij alle wensen en eisen die u heeft? We inspireren u graag met mogelijke opties. Elke trouwerij heeft zijn eigen aanpak en unieke ervaring. De locaties hebben vaak een jarenlange ervaring en weten hoe ze u gaan helpen bij deze bijzondere dag. Is uw interesse gewekt? Vraag dan vrijblijvend meer informatie via onderstaande optie aan. Is ons bijzondere netwerk gaan we de nog beschikbare trouwzalen vragen om u van meer informatie te voorzien. Zo kunt u waardevolle tijd besparen. Laat u inspireren op weg naar een zeer passende locatie.

Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Trouwzaal buiten de stad maar wel in de regio Brussel
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Trouwzaal buiten de stad maar wel in de regio Brussel

Op zoek naar een trouwzaal buiten de stad Brussel maar wel in de regio? We inspireren u graag met passende opties. Binnenkort stapt u in het huwelijksbootje. De meest bijzondere dag uit uw leven. Maar voordat het zover is zoekt u een passende trouwzaal voor een onvergetelijk feest. En daar kunnen we u bij helpen. Onze diverse huislocaties hebben vaak een hele goede bereikbaarheid, voldoende parkeergelegenheid en een jarenlange ervaring. Prettig voor de ondersteuning bij het organiseren van deze onvergetelijke dag. Vraag onderstaand vrijblijvend meer informatie aan. Wij verzoeken de nog beschikbare locaties u van meer informatie te voorzien. Neem de informatie op en plan uw volgende stap. We wensen u een onvergetelijke dag toe.

Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze trouwzalen.

Popup Foodtruck trouwfestival in Brussel
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Popup Foodtruck trouwfestival in Brussel

Bent u op zoek naar een werkelijk unieke manier om een trouwfeest neer te zetten? Eens een originele en sfeervolle bruiloft voor al uw familieleden en vrienden? Een eigen foodtruck festival is een onvergetelijke evenement die uw bruiloft een zeer origineel en vooral ontspannen karakter zal geven. U kiest op basis van uw te vieren gelegenheid het aantal foodtrucks, de keukens die u graag zou willen terug zijn passend bij het thema en het entertainment (bijvoorbeeld een DJ). Vervolgens zal er hard worden gewerkt aan een onvergetelijke dag met alleen maar blije gezichten en een topsfeer. Wilt u meer weten over dit sfeervolle popup foodtruck festival in Brussel? Vraag dan snel onderstaand vrijblijvend meer informatie aan. Let op: bij grotere groepen kan de prijs p.p. veel lager uitvallen.

Sprookjesachtige trouwlocaties Brussel
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Sprookjesachtige trouwlocaties Brussel

Trouwen staat natuurlijk voor de ultieme romantiek. En daarbij zou een sprookjesachtige trouwlocatie in de omgeving van Brussel natuurlijk mooi kunnen aansluiten. Van kasteel tot fort, aan het water of op een andere bijzonder romantische plek, het wordt vast een sprookje wat telkens zal worden naverteld. Laat ons dan binnen ons trouwlocatie netwerk zoeken naar de 3 meest geschikte trouwlocaties en hen vragen om zich vrijblijvend aan u te presenteren, mits zij nog over beschikbaarheid beschikken voor de gevraagde datum. Wilt u meer weten? Neem dan via onderstaande knop contact met ons op.

Trouwen in de natuur in Brussel
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Trouwen in de natuur in Brussel

Het kan de dag zo mooi omlijsten: een prachtig en bovenal natuurlijk decors voor uw trouwdag. Deze buitenlocaties in Brussel zorgen ervoor dat uw feestelijkheden omringd worden door de natuur. Wilt u niet trouwen in de hectiek van de stad, maar bent u op zoek naar een bijzonder rustpunt? Laat ons dan binnen ons trouwlocatie netwerk zoeken naar de 3 meest geschikte trouwlocaties en hen vragen om zich vrijblijvend aan u te presenteren, mits zij nog over beschikbaarheid beschikken voor de gevraagde datum. Wilt u meer weten? Neem dan via onderstaande knop contact met ons op.

Trouwlocaties Brussel met mogelijkheden voor overnachtingen
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Trouwlocaties Brussel met mogelijkheden voor overnachtingen

Heeft uw trouwfeest in Brussel een internationaal karakter en komen veel gasten van ver, waardoor de trouwzaal ook over overnachtingsmogelijkheden zal dienen te beschikken? Of vindt u het prettig om zelf met (een deel van) het gezelschap te overnachten, zodat u de volgende dag nog rustig kunt napraten en  nagenieten? Laat ons dan binnen ons trouwlocatie netwerk zoeken naar de 3 meest geschikte trouwlocaties en hen vragen om zich vrijblijvend aan u te presenteren, mits zij nog over beschikbaarheid beschikken voor de gevraagde datum. Wilt u meer weten? Neem dan via onderstaande knop contact met ons op.

Basis trouwzaal arrangement Brussel (€50-€75 p.p.)
excl. BTW vanaf
€50 p.p.

Basis trouwzaal arrangement Brussel (€50-€75 p.p.)

Is uw budget iets hoger? Heeft u voor zaalhuur, drankjes en hapjes/eten ergens tussen de €50 en de €75 p.p. te besteden? Laat u dan ook door ons op weg helpen. Wij gaan binnen ons trouwzaal netwerk op zoek naar de 3 meest geschikte trouwzalen. Vervolgens bekijken we de beschikbaarheid op door u aangegeven datum en zorgen ervoor dat u alle benodigde informatie krijgt. Onze dienst is geheel gratis. En u betaalt ook zeker niet meer voor de betreffende trouwzalen dan wanneer u direct contact legt. Wilt u meer weten wat ons trouwzaal netwerk in de omgeving van Brussel te bieden heeft? Neem dan via onderstaande knop contact met ons op.

Luxueus trouwzaal arrangement Brussel (€75-€100 p.p.)
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Luxueus trouwzaal arrangement Brussel (€75-€100 p.p.)

Is uw budget nog hoger? En heeft u voor zaalhuur, drankjes en hapjes/eten ergens tussen de €75 en de €100 p.p. te besteden? Laat u dan ook door ons op weg helpen. Wij gaan binnen ons feestzaal netwerk op zoek naar de 3 meest geschikte Trouwzalen. Vervolgens bekijken we de beschikbaarheid op door u aangegeven datum en zorgen ervoor dat u alle benodigde informatie krijgt. Onze dienst is geheel gratis. En u betaalt ook zeker niet meer voor de betreffende trouwzalen dan wanneer u direct contact legt. Wilt u meer weten wat ons trouwzaal netwerk in de omgeving van Brussel te bieden heeft? Neem dan via onderstaande knop contact met ons op.

Zeer luxueus trouwzaal arrangement Brussel (vanaf €100 p.p.)
excl. BTW vanaf
€100 p.p.

Zeer luxueus trouwzaal arrangement Brussel (vanaf €100 p.p.)

Binnen deze zeer luxueuze categorie is bijna alles mogelijk. Van kastelen tot de elegantste trouwzalen van Brussel en omgeving.  Heeft u meer dan €100 p.p. te besteden voor feestzaal huur, drankjes, eten en entertainment? Laat u dan ook door ons op weg helpen. Wij gaan binnen ons feestzaal netwerk op zoek naar de 3 meest geschikte trouwzalen. Vervolgens bekijken we de beschikbaarheid op door u aangegeven datum en zorgen ervoor dat u alle benodigde informatie krijgt. Onze dienst is geheel gratis. En u betaalt ook zeker niet meer voor de betreffende feestzalen dan wanneer u direct contact legt. Wilt u meer weten wat ons trouwzaal netwerk in de omgeving van Brussel te bieden heeft? Neem dan via onderstaande knop contact met ons op.

Budget live trouwfeest muziek (tot €500)

Binnenkort zult u JA zeggen tegen de liefde van uw leven. Een prachtig moment! Veel dingen moeten nog geregeld worden waaronder de locatie en waarschijnlijk ook de muzikale invulling. Wilt u goed uitpakken maar toch qua budget (tot €500) een passende oplossing vinden? Dan helpen we u graag mee met een flinke portie inspiratie. Kies voor een heerlijk akoestische invulling, een prachtige zanger en/of zangeres of een leuke imitator. De mogelijkheden zijn divers. Deze dienst is daarnaast gratis en geheel vrijblijvend. Met uw verzoek gaan we op zoek naar beschikbare opties in ons netwerk en vragen wij of ze u van meer informatie willen voorzien. Vraag dus snel meer informatie aan en laat u inspireren. We wensen u alvast veel geluk toe en natuurlijk een onvergetelijk bruiloft.

incl. BTW vanaf
€500 p.p.

Betaalbare live muziek trouwfeest (€500 tot €1200)

Binnenkort zult u met uw liefde het huwelijksbootje instappen. Daarbij komt vaak een feest kijken die tot in de puntje geregeld moet worden. Naast de invulling van de locatie bent u ook op zoek naar de muzikale invulling. Met een budget tussen de €500 en €1200 euro kunt u zoeken naar die bijzondere coverband, die speciale zanger of wellicht een andere optie. Want deze zijn er voldoende in Vlaanderen. Daarom hebben wij een overzicht gemaakt en kunt u vrijblijvend van deze gratis service profiteren. Wanneer u een aanvraag doet verzoeken we namelijk onze partners u van meer informatie te voorzien. Hier hoeft u dus verder niets meer voor te doen. Wilt u zich laten inspireren met deze betaalbare live muziek optie met een budget tot maximaal €1200? We helpen u graag en wensen u alvast een bijzondere dag toe!

incl. BTW vanaf
€1200 p.p.

Luxe live muziek voor uw feest (tussen €1200 tot €2400)

Over een niet al te lange tijd zult u gaan trouwen. En daarbij mag het aan werkelijk niets ontbreken. Heeft u al de meeste organisatorische punten afgevinkt? En is het nu tijd om de muzikale invulling vorm te geven? Laat ons u dan helpen. Met het budget wat ligt tussen de €1200 en €2400 euro gaan wij namelijk in ons Vlaamse netwerk kijken naar beschikbare opties. Vervolgens verzoeken we deze om u vrijblijvend en gratis van extra informatie te voorzien. Zo kunt u rustig kijken wat aansluit bij deze bijzondere dag. Bruisende 80’s of 90’s, prachtige covers of juist een enorme feestband die ervoor zorgt dat iedereen mee doet. Deze service is volledig gratis en ook betaald u ook niet meer dan bij direct contact. Zo besparen we u waardevolle tijd. Nieuwsgierig geworden? Vraag snel meer informatie aan en laat u inspireren. Wij wensen u bij voorbaat een bijzondere bruiloft toe!

incl. BTW vanaf
€2400 p.p.

Zeer luxe trouwfeest live muziek (€2400 en meer)

Gaat u binnenkort trouwen in deze bijzondere stad? Heeft u deze stad uitgekozen omdat u hier uw liefde heeft ontmoet, hier woont of juist omdat het zo speciaal is? Mag het bij deze bijzondere dag het werkelijk aan niets ontbreken? Heeft u daarbij een budget van meer dan €2400? Perfect! Met dit budget gaan we namelijk gratis en vrijblijvend op zoek naar een bijzondere optie voor uw trouwfeest. Van feestbands, coverbands tot die speciale wens passend bij uw budget. De beschikbare opties zullen we verzoeken u van meer informatie te voorzien. Zo kunt u tijd besparen en toch een bijzonder overzicht ontvangen voor uw trouwfeest. Op naar een onvergetelijke avond! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Laat je verrassen en inspireren! Vraag informatie aan via onderstaande button.

Trouwen in hoofdstad Brussel

Brussel is een grote stad en zelfs het bestuurlijk centrum van de Europese Unie en dus ook voor vele de hoofdstad van Europa zelf. Doordat er zoveel mensen wonen in deze stad, is het aanbod trouwzalen in Brussel ook enorm en daarnaast erg divers. Woont u ook in de mooie stad Brussel? Dan hebben wij een leuk aanbod voor u bij elkaar gezocht. Van kleine trouwzalen Brussel met een knusse sfeer of een trouwzaal groot genoeg voor al uw vrienden en familie, we hebben voor ieder wat wils!

Overige trouwzaal regio’s in Vlaanderen:

Provincie Antwerpen  
Regio Antwerpen, Sint-Niklaas, Brasschaat etc.: Trouwzaal Antwerpen
Regio Mechelen, Lier, Willebroek, Duffel etc.: Trouwzaal Mechelen
Regio Turnhout, Kasterlee, Mol, Geel, Brecht etc.: Trouwzaal Turnhout
   
Provincie West-Vlaanderen: Trouwzaal West-Vlaanderen
Regio Brugge, Damme, Maldegem, Zeebrugge etc: Trouwzaal Brugge
Regio Vlaams kust, Oostende, Koksijde etc: Trouwzaal Vlaamse kust
Regio Kortrijk, Roeselare, Ieper, Waregem etc.: Trouwzaal Kortrijk
   
Provincie Oost-Vlaanderen: Trouwzaal Oost-Vlaanderen
Regio Gent, Merelbeke, Aalter, Evergem etc.: Trouwzaal Gent
Regio Aalst, Dendermonde, Zottegem, Zele etc.: Trouwzaal Aalst
   
Provincie Vlaams-Brabant:
Trouwzaal Vlaams-Brabant
Regio Leuven, Aarschot, Tienen, Diest etc.: Trouwzaal Leuven
   
Hoofdstedelijk Gewest Brussel:  
Regio Brussel, Anderlecht, Zaventem etc.: Trouwzaal Brussel
   
Provincie Limburg:  
Regio Hasselt, Genk, Lommel, Sint-Truiden etc.: Trouwzaal Limburg

 

IMPRESSIE

WAAROM KIEST U VOOR ONS?

 • geen tussenpersonen

  Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
 • boek direct bij de locatie

  U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
 • het leukste aanbod in de markt

  We doen ons uiterste best voor het leukste aanbod in de markt.

Uw locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

Wateenlocatie.be

Wateenlocatie.be is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Vlaanderen.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • Gevarieerd aanbod uit de markt