Trouwzaal Mechelen

diverse trouwzalen in Mechelen en omgeving

feest.jpg

Trouwzaal Mechelen

Trouwen is voor vele een speciale dag waar erg naar uitgekeken wordt. Het kopen van een trouwjurk, het maken van de genodigden lijst en het regelen van de locatie... overal moet aan gedacht worden voor de mooiste dag van uw leven! Wij hopen dat wij u goed op weg kunnen helpen in het vinden van dé perfecte trouwzaal voor uw bruiloft in Mechelen en omgeving. Wij wensen u alvast een prachtige dag toe en veel geluk samen met uw partner. Bekijk ook het feestzaal Mechelen of vergaderzaal Mechelen aanbod voor wanneer dit relevant gaat worden voor u of mensen om u heen.

Vergeet niet om uw trouwfeest aan te kleden :

Trouwzalen in het centrum van Mechelen
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Trouwzalen in het centrum van Mechelen

Wilt u binnenkort gaan trouwen in het centrum van het mooie Mechelen? Bent u op zoek naar een trouwlocatie die voldoet aan alle eisen die aan een locatie kunnen worden gesteld, maar is het voor uzelf en alle gasten van belang dat deze centraal gelegen is? Dan helpen we u graag bij de organisatie van deze speciale dag. Binnen ons netwerk gaan we op zoek naar de 3 best passende trouwlocaties die aansluiten bij deze categorie, het aantal bezoekers etc. We gaan de beschikbaarheid voor u na en vragen deze trouwlocaties om zich, indien zij beschikbaarheid hebben op de dag van uw keuze, zich vrijblijvend aan u te presenteren.  Wilt u meer weten? Neem dan via onderstaande knop contact met ons op.

Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze trouwlocaties.

Trouwzaal buiten het centrum maar wel in de stad Mechelen
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Trouwzaal buiten het centrum maar wel in de stad Mechelen

Gaat u binnenkort trouwen en bent u mogelijke trouwlocaties aan het inventariseren? Zoekt u hierbij een trouwzaal in Mechelen maar wel buiten het centrum? Moet het uiteraard sfeervol en vooral passend zijn bij alle wensen en eisen die u heeft? We inspireren u graag met mogelijke opties. Elke trouwerij heeft zijn eigen aanpak en unieke ervaring. De locaties hebben vaak een jarenlange ervaring en weten hoe ze u gaan helpen bij deze bijzondere dag. Is uw interesse gewekt? Vraag dan vrijblijvend meer informatie via onderstaande optie aan. Is ons bijzondere netwerk gaan we de nog beschikbare trouwzalen vragen om u van meer informatie te voorzien. Zo kunt u waardevolle tijd besparen. Laat u inspireren op weg naar een zeer passende locatie.

Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Trouwzaal buiten de stad maar wel in de regio Mechelen
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Trouwzaal buiten de stad maar wel in de regio Mechelen

Op zoek naar een trouwzaal buiten de stad Mechelen maar wel in de regio? We inspireren u graag met passende opties. Binnenkort stapt u in het huwelijksbootje. De meest bijzondere dag uit uw leven. Maar voordat het zover is zoekt u een passende trouwzaal voor een onvergetelijk feest. En daar kunnen we u bij helpen. Onze diverse huislocaties hebben vaak een hele goede bereikbaarheid, voldoende parkeergelegenheid en een jarenlange ervaring. Prettig voor de ondersteuning bij het organiseren van deze onvergetelijke dag. Vraag onderstaand vrijblijvend meer informatie aan. Wij verzoeken de nog beschikbare locaties u van meer informatie te voorzien. Neem de informatie op en plan uw volgende stap. We wensen u een onvergetelijke dag toe.

Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze trouwzalen.

Sprookjesachtige trouwlocaties Mechelen
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Sprookjesachtige trouwlocaties Mechelen

Trouwen staat natuurlijk voor de ultieme romantiek. En daarbij zou een sprookjesachtige trouwlocatie in de omgeving van Mechelen natuurlijk mooi kunnen aansluiten. Van kasteel tot fort, aan het water of op een andere bijzonder romantische plek, het wordt vast een sprookje wat telkens zal worden naverteld. Laat ons dan binnen ons trouwlocatie netwerk zoeken naar de 3 meest geschikte trouwlocaties en hen vragen om zich vrijblijvend aan u te presenteren, mits zij nog over beschikbaarheid beschikken voor de gevraagde datum. Wilt u meer weten? Neem dan via onderstaande knop contact met ons op.

Trouwen in de natuur in Mechelen
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Trouwen in de natuur in Mechelen

Het kan de dag zo mooi omlijsten: een prachtig en bovenal natuurlijk decors voor uw trouwdag. Deze buitenlocaties in Mechelen zorgen ervoor dat uw feestelijkheden omringd worden door de natuur. Wilt u niet trouwen in de hectiek van de stad, maar bent u op zoek naar een bijzonder rustpunt? Laat ons dan binnen ons trouwlocatie netwerk zoeken naar de 3 meest geschikte trouwlocaties en hen vragen om zich vrijblijvend aan u te presenteren, mits zij nog over beschikbaarheid beschikken voor de gevraagde datum. Wilt u meer weten? Neem dan via onderstaande knop contact met ons op.

Trouwlocaties Mechelen met mogelijkheden voor overnachtingen
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Trouwlocaties Mechelen met mogelijkheden voor overnachtingen

Heeft uw trouwfeest in Mechelen een internationaal karakter en komen veel gasten van ver, waardoor de trouwzaal ook over overnachtingsmogelijkheden zal dienen te beschikken? Of vindt u het prettig om zelf met (een deel van) het gezelschap te overnachten, zodat u de volgende dag nog rustig kunt napraten en  nagenieten? Laat ons dan binnen ons trouwlocatie netwerk zoeken naar de 3 meest geschikte trouwlocaties en hen vragen om zich vrijblijvend aan u te presenteren, mits zij nog over beschikbaarheid beschikken voor de gevraagde datum. Wilt u meer weten? Neem dan via onderstaande knop contact met ons op.

Basis trouwzaal arrangement Mechelen (€50-€75 p.p.)
excl. BTW vanaf
€50 p.p.

Basis trouwzaal arrangement Mechelen (€50-€75 p.p.)

Is uw budget iets hoger? Heeft u voor zaalhuur, drankjes en hapjes/eten ergens tussen de €50 en de €75 p.p. te besteden? Laat u dan ook door ons op weg helpen. Wij gaan binnen ons trouwzaal netwerk op zoek naar de 3 meest geschikte trouwzalen. Vervolgens bekijken we de beschikbaarheid op door u aangegeven datum en zorgen ervoor dat u alle benodigde informatie krijgt. Onze dienst is geheel gratis. En u betaalt ook zeker niet meer voor de betreffende trouwzalen dan wanneer u direct contact legt. Wilt u meer weten wat ons trouwzaal netwerk in de omgeving van Mechelen te bieden heeft? Neem dan via onderstaande knop contact met ons op.

Luxueus trouwzaal arrangement Mechelen (€75-€100 p.p.)
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Luxueus trouwzaal arrangement Mechelen (€75-€100 p.p.)

Is uw budget nog hoger? En heeft u voor zaalhuur, drankjes en hapjes/eten ergens tussen de €75 en de €100 p.p. te besteden? Laat u dan ook door ons op weg helpen. Wij gaan binnen ons feestzaal netwerk op zoek naar de 3 meest geschikte Trouwzalen. Vervolgens bekijken we de beschikbaarheid op door u aangegeven datum en zorgen ervoor dat u alle benodigde informatie krijgt. Onze dienst is geheel gratis. En u betaalt ook zeker niet meer voor de betreffende trouwzalen dan wanneer u direct contact legt. Wilt u meer weten wat ons trouwzaal netwerk in de omgeving van Mechelen te bieden heeft? Neem dan via onderstaande knop contact met ons op.

Zeer luxueus trouwzaal arrangement Mechelen (vanaf €100 p.p.)
excl. BTW vanaf
€100 p.p.

Zeer luxueus trouwzaal arrangement Mechelen (vanaf €100 p.p.)

Binnen deze zeer luxueuze categorie is bijna alles mogelijk. Van kastelen tot de elegantste trouwzalen van Mechelen en omgeving.  Heeft u meer dan €100 p.p. te besteden voor feestzaal huur, drankjes, eten en entertainment? Laat u dan ook door ons op weg helpen. Wij gaan binnen ons feestzaal netwerk op zoek naar de 3 meest geschikte trouwzalen. Vervolgens bekijken we de beschikbaarheid op door u aangegeven datum en zorgen ervoor dat u alle benodigde informatie krijgt. Onze dienst is geheel gratis. En u betaalt ook zeker niet meer voor de betreffende feestzalen dan wanneer u direct contact legt. Wilt u meer weten wat ons trouwzaal netwerk in de omgeving van Mechelen te bieden heeft? Neem dan via onderstaande knop contact met ons op.

Budget live trouwfeest muziek (tot €500)

Budget live trouwfeest muziek (tot €500)

Binnenkort zult u JA zeggen tegen de liefde van uw leven. Een prachtig moment! Veel dingen moeten nog geregeld worden waaronder de locatie en waarschijnlijk ook de muzikale invulling. Wilt u goed uitpakken maar toch qua budget (tot €500) een passende oplossing vinden? Dan helpen we u graag mee met een flinke portie inspiratie. Kies voor een heerlijk akoestische invulling, een prachtige zanger en/of zangeres of een leuke imitator. De mogelijkheden zijn divers. Deze dienst is daarnaast gratis en geheel vrijblijvend. Met uw verzoek gaan we op zoek naar beschikbare opties in ons netwerk en vragen wij of ze u van meer informatie willen voorzien. Vraag dus snel meer informatie aan en laat u inspireren. We wensen u alvast veel geluk toe en natuurlijk een onvergetelijk bruiloft.

Betaalbare live muziek trouwfeest (€500 tot €1200)
incl. BTW vanaf
€500 p.p.

Betaalbare live muziek trouwfeest (€500 tot €1200)

Binnenkort zult u met uw liefde het huwelijksbootje instappen. Daarbij komt vaak een feest kijken die tot in de puntje geregeld moet worden. Naast de invulling van de locatie bent u ook op zoek naar de muzikale invulling. Met een budget tussen de €500 en €1200 euro kunt u zoeken naar die bijzondere coverband, die speciale zanger of wellicht een andere optie. Want deze zijn er voldoende in Vlaanderen. Daarom hebben wij een overzicht gemaakt en kunt u vrijblijvend van deze gratis service profiteren. Wanneer u een aanvraag doet verzoeken we namelijk onze partners u van meer informatie te voorzien. Hier hoeft u dus verder niets meer voor te doen. Wilt u zich laten inspireren met deze betaalbare live muziek optie met een budget tot maximaal €1200? We helpen u graag en wensen u alvast een bijzondere dag toe!

Luxe live muziek voor uw feest (tussen €1200 tot €2400)
incl. BTW vanaf
€1200 p.p.

Luxe live muziek voor uw feest (tussen €1200 tot €2400)

Over een niet al te lange tijd zult u gaan trouwen. En daarbij mag het aan werkelijk niets ontbreken. Heeft u al de meeste organisatorische punten afgevinkt? En is het nu tijd om de muzikale invulling vorm te geven? Laat ons u dan helpen. Met het budget wat ligt tussen de €1200 en €2400 euro gaan wij namelijk in ons Vlaamse netwerk kijken naar beschikbare opties. Vervolgens verzoeken we deze om u vrijblijvend en gratis van extra informatie te voorzien. Zo kunt u rustig kijken wat aansluit bij deze bijzondere dag. Bruisende 80’s of 90’s, prachtige covers of juist een enorme feestband die ervoor zorgt dat iedereen mee doet. Deze service is volledig gratis en ook betaald u ook niet meer dan bij direct contact. Zo besparen we u waardevolle tijd. Nieuwsgierig geworden? Vraag snel meer informatie aan en laat u inspireren. Wij wensen u bij voorbaat een bijzondere bruiloft toe!

Zeer luxe trouwfeest live muziek (€2400 en meer)
incl. BTW vanaf
€2400 p.p.

Zeer luxe trouwfeest live muziek (€2400 en meer)

Gaat u binnenkort trouwen in deze bijzondere stad? Heeft u deze stad uitgekozen omdat u hier uw liefde heeft ontmoet, hier woont of juist omdat het zo speciaal is? Mag het bij deze bijzondere dag het werkelijk aan niets ontbreken? Heeft u daarbij een budget van meer dan €2400? Perfect! Met dit budget gaan we namelijk gratis en vrijblijvend op zoek naar een bijzondere optie voor uw trouwfeest. Van feestbands, coverbands tot die speciale wens passend bij uw budget. De beschikbare opties zullen we verzoeken u van meer informatie te voorzien. Zo kunt u tijd besparen en toch een bijzonder overzicht ontvangen voor uw trouwfeest. Op naar een onvergetelijke avond! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Laat je verrassen en inspireren! Vraag informatie aan via onderstaande button.

Trouwen in het mooie Mechelen

De stad Mechelen heeft een bruidspaar veel te bieden en beschikt over uitstekende trouwzalen waar u en uw geliefde elkaar het ja-woord kunnen geven en deze speciale dag uitgebreid kunnen vieren met vrienden en familie. Op deze speciale dag wilt u natuurlijk wel trouwen in de trouwzaal van uw dromen. Of dit nu een grote balzaal betreft, een knus en gezellige trouwzaal Mechelen voor uw familie en vrienden of een locatie in de buitenlucht; wij van wateenlocatie.be bieden u een actueel en breed aanbod aan trouwzalen in Mechelen. Wij weten namelijk als geen ander wat u verwacht van een trouwzaal Mechelen, maar dat het zoeken naar dé perfecte locatie vaak moeilijker is dan in de eerste instantie gedacht wordt. Hieronder vind u een compleet overzicht van zalen in verschillende stijlen; voor ieder wat wils!

Overige trouwzaal regio’s in Vlaanderen:

Provincie Antwerpen  
Regio Antwerpen, Sint-Niklaas, Brasschaat etc.: Trouwzaal Antwerpen
Regio Mechelen, Lier, Willebroek, Duffel etc.: Trouwzaal Mechelen
Regio Turnhout, Kasterlee, Mol, Geel, Brecht etc.: Trouwzaal Turnhout
   
Provincie West-Vlaanderen: Trouwzaal West-Vlaanderen
Regio Brugge, Damme, Maldegem, Zeebrugge etc: Trouwzaal Brugge
Regio Vlaams kust, Oostende, Koksijde etc: Trouwzaal Vlaamse kust
Regio Kortrijk, Roeselare, Ieper, Waregem etc.: Trouwzaal Kortrijk
   
Provincie Oost-Vlaanderen: Trouwzaal Oost-Vlaanderen
Regio Gent, Merelbeke, Aalter, Evergem etc.: Trouwzaal Gent
Regio Aalst, Dendermonde, Zottegem, Zele etc.: Trouwzaal Aalst
   
Provincie Vlaams-Brabant:
Trouwzaal Vlaams-Brabant
Regio Leuven, Aarschot, Tienen, Diest etc.: Trouwzaal Leuven
   
Hoofdstedelijk Gewest Brussel:  
Regio Brussel, Anderlecht, Zaventem etc.: Trouwzaal Brussel
   
Provincie Limburg:  
Regio Hasselt, Genk, Lommel, Sint-Truiden etc.: Trouwzaal Limburg

 

IMPRESSIE

WAAROM KIEST U VOOR ONS?

 • geen tussenpersonen

  Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
 • boek direct bij de locatie

  U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
 • het leukste aanbod in de markt

  We doen ons uiterste best voor het leukste aanbod in de markt.

Uw locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

Wateenlocatie.be

Wateenlocatie.be is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Vlaanderen.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • Gevarieerd aanbod uit de markt