Feestzaal Antwerpen

In Antwerpen, Brugge, Brussel, Limburg, Gent, Leuven etc.

Feestzaal Antwerpen

Heeft u binnenkort iets te vieren en bent u op zoek naar een prachtige feestzaal Antwerpen? We helpen u met wateenlocatie.be graag op weg bij het vinden van een perfecte feestzaal Antwerpen die helemaal aansluit bij uw wensen. Elk feest is natuurlijk anders en heeft dus ook verschillende kenmerken. Welke kenmerken heeft u wanneer u op zoek bent naar een mooi feest in Antwerpen of omgeving? Wateenlocatie.be helpt u graag op weg bij het vinden van de perfecte feestzaal Antwerpen. Maar bekijk ook eens zeker het vergaderzaal Antwerpen of trouwzaal Antwerpen aanbod. Het netwerk aan feestzalen Antwerpen is divers en we hopen u dan ook flink op weg te kunnen helpen bij het vinden van de perfecte locatie.

Budget feestzaal arrangement Antwerpen (€15-€40 p.p.)
excl. BTW vanaf
€15 p.p.

Budget feestzaal arrangement Antwerpen (€15-€40 p.p.)

Organiseert u een feest in Antwerpen of omgeving Brasschaat, Sint-Niklaas etc.? En bent u zich nu aan het oriënteren op het vinden van de meest geschikte feestzaal? Bedraagt uw budget voor zaalhuur, drankjes en hapjes ergens tussen de €15 en de €40 p.p.? Laat u dan door ons op weg helpen. Hieronder vind je een overzicht van de Onemotion huislocaties in deze categorie. Klik direct door naar de betreffende organisatie in de onderstaande tabel.

Huislocaties # pers. Opmerking Klik
Antwerpen Centrum 40-150 Centrum meer info    
Antwerpen Centrum 10 - 50 Centrum meer info
Antwerpen Centrum 10 - 120 Centrum meer info    
Antwerpen Centrum 40 - 700 Centrum meer info
Antwerpen Centrum 40 - 150 Centrum meer info    
Lier 20 - 60 Lier meer info
Antwerpen Oost 40 - 150 Oost meer info    
Brasschaat 10 - 100 Brasschaat meer info
Plaatsje vrij voor huislocatie      


Wilt u dat we de beschikbaarheid gratis voor u checken en u in contact brengen met de nog beschikbare locaties in Antwerpen of omgeving? Vul dan het meer informatie formulier in en we zullen de 2 best passende en nog altijd beschikbare huislocaties vragen om u gratis en vrijblijvend voorzien van informatie. U betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze locaties duurder zijn dan via direct contact. Bent u benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

Basis feestzaal arrangement Antwerpen (€50-€75 p.p.)
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Basis feestzaal arrangement Antwerpen (€50-€75 p.p.)

Is uw budget iets hoger? Heeft u voor zaalhuur, drankjes en hapjes/eten ergens tussen de €50 en de €75 p.p. te besteden? Laat u dan ook door ons op weg helpen. Wij gaan binnen ons feestzaal netwerk op zoek naar de 3 meest geschikte feestzalen. Vervolgens bekijken we de beschikbaarheid op door u aangegeven datum en zorgen ervoor dat u alle benodigde informatie krijgt. Onze dienst is geheel gratis. En u betaalt ook zeker niet meer voor de betreffende feestzalen dan wanneer u direct contact legt. Wilt u meer weten wat ons feestzaal netwerk in de omgeving van Antwerpen te bieden heeft? Neem dan via onderstaande knop contact met ons op.

Luxueus feestzaal arrangement Antwerpen (€75-€100 p.p.)
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Luxueus feestzaal arrangement Antwerpen (€75-€100 p.p.)

Is uw budget nog hoger? En heeft u voor zaalhuur, drankjes en hapjes/eten ergens tussen de €75 en de €100 p.p. te besteden? Laat u dan ook door ons op weg helpen. Wij gaan binnen ons feestzaal netwerk op zoek naar de 3 meest geschikte feestzalen. Vervolgens bekijken we de beschikbaarheid op door u aangegeven datum en zorgen ervoor dat u alle benodigde informatie krijgt. Onze dienst is geheel gratis. En u betaalt ook zeker niet meer voor de betreffende feestzalen dan wanneer u direct contact legt. Wilt u meer weten wat ons feestzaal netwerk in de omgeving van Antwerpen te bieden heeft? Neem dan via onderstaande knop contact met ons op.

Zeer luxueus feestzaal arrangement Antwerpen (vanaf €100 p.p.)
excl. BTW vanaf
€100 p.p.

Zeer luxueus feestzaal arrangement Antwerpen (vanaf €100 p.p.)

Binnen deze zeer luxueuze categorie is bijna alles mogelijk. Van kastelen tot de elegantste feestzalen van Antwerpen en omgeving.  Heeft u meer dan €100 p.p. te besteden voor feestzaal huur, drankjes, eten en entertainment? Laat u dan ook door ons op weg helpen. Wij gaan binnen ons feestzaal netwerk op zoek naar de 3 meest geschikte feestzalen. Vervolgens bekijken we de beschikbaarheid op door u aangegeven datum en zorgen ervoor dat u alle benodigde informatie krijgt. Onze dienst is geheel gratis. En u betaalt ook zeker niet meer voor de betreffende feestzalen dan wanneer u direct contact legt. Wilt u meer weten wat ons feestzaal netwerk in de omgeving van Antwerpen te bieden heeft? Neem dan via onderstaande knop contact met ons op.

Budget live muziek (tot €500)

Heeft u binnenkort een bijzonder event of een spetterend feest? Bent u nog op zoek naar leuke muzikale invulling met een budget tot maximaal €500,-? We helpen u door middel van onze gratis service graag op weg bij het vinden van budget live muziek voor uw feest. De prijzen zijn niet duurder dan wanneer u zelf live muziek zult vinden en u betaald ook niets voor deze dienst. Wanneer u een aanvraag doet gaan we binnen ons netwerk in Vlaanderen op zoek naar beschikbare opties. Zij zullen u van meer informatie voorzien. Zo heeft u als voordeel dat u kostbare tijd kunt besparen. Liefhebber van rustig akoestische artiesten, een spetterend duo of juist een zangeres die elke noot binnen laat komen? We hopen u op een bijzondere manier te inspireren met diverse mogelijkheden en wensen u alvast enorm veel plezier toe!

incl. BTW vanaf
€500 p.p.

Betaalbare feestlocatie live muziek (€500 tot €1200)

Bent u met een budget van €500 tot €1200 euro op zoek naar muzikale invulling van uw event ergens in het mooie België? Dan helpen we u met deze gratis service graag op weg. Bent u op zoek naar een goede coverband, een geschikte zangeres die uw favoriete nummers zingt of juist een totaal andere optie? Wanneer u meer informatie aanvraagt via deze gratis service betaald u niet meer dan wanneer u zelf een optie kunt vinden. We besparen u dus waardevolle tijd. Met uw aanvraag gaan we namelijk binnen ons Vlaamse netwerk kijken welke opties beschikbaar zijn. We verzoeken deze opties u vrijblijvend van meer informatie te voorzien! Bent u nieuwsgierig geworden? Vraag dan snel meer informatie aan via onderstaande knop en laat u inspireren. Veel plezier toegewenst!

incl. BTW vanaf
€1200 p.p.

Luxe live muziek voor uw feest (tussen €1200 tot €2400)

Wilt u graag tijdens uw evenement goed uitpakken op het gebied van de muzikale invulling? De 80’s of 90’s herbeleven tijdens een spetterend feest of een coverband die al uw favorieten speelt? We inspireren u graag met deze luxe live muziek optie. Met uw aanvraag gaan we namelijk binnen ons netwerk in Vlaanderen onze partners verzoeken om u van meer informatie te voorzien. Uw budget ligt hierbij tussen de €1200 en €2400 euro. U betaald uiteraard niets meer voor deze service waardoor u kostbare tijd kunt besparen. Ook hanteren we geen hogere prijzen dan wanneer u zelf contact op zou nemen met de muzikale invulling. Bent u enthousiast geworden en droomt u al weg bij de gedachten alleen al? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande knop te klikken. Veel plezier toegewenst!

incl. BTW vanaf
€2400 p.p.

Zeer luxe live muziek (€2400 en meer)

Heeft u binnenkort in Vlaanderen een bijzonder feest op het programma staan? Heeft u alle zaken op orde en is alleen de muzikale invulling nog wat er ontbreekt? Of wilt u gewoon alvast de live muziek geregeld hebben? Wij hebben passende opties voor een budget van boven de €2400. Laat u dus inspireren door deze gratis en geheel vrijblijvende service. U betaald namelijk niets meer voor deze dienst en zult dus vooral tijd besparen. Ook zijn de artiesten niet duurder dan wanneer u direct zult zoeken. Zing mee met uw favoriete 80’s nummers, golden hits of geniet van een complete band die het dak eraf laat vliegen. We hopen u te inspireren! Benieuwd geworden? Vraag snel via onderstaande button meer informatie aan. Enorm veel plezier bij voorbaat toegewenst.

Feesten in het prachtige Antwerpen!

Antwerpen is de hoofdstad van de gelijknamige provincie Antwerpen. Deze prachtige en ook historische stad ligt aan de Schelde en is dan naast de diamanthandel bekend om de haven. Bent u zelf een inwoner van de stad Antwerpen en daarom op zoek naar een feestzaal Antwerpen? Of is deze stad mooi centraal gelegen waardoor een feestje in het aanbod aan feestzalen in Antwerpen en prima uitkomst is? Zoals gezegd is Antwerpen een prachtige stad waar jaarlijks vele toeristen op af komen. De Antwerpse inwoners (ook wel sinjoren genoemd) zorgen voor een gezellige en vriendelijke sfeer in de stad. Met diverse mooie pleinen, prachtige gebouwen, kerken, frietkotjes om trots op te zijn en uiteraard winkels met pralines en bier kunt u in Antwerpen uw hart ophalen. Winkelen is hier ook perfect mogelijk en dit maakt Antwerpen dan ook erg populair onder bijvoorbeeld de Nederlandse buren. Wilt u een duik in de geschiedenis maken? Slaap dan na een feest lekker in 1 van de hotels in Antwerpen en maak de volgende dag een rondleiding door de historische riolen onder Antwerpen. Of proef een echte Antwerpse koek (vroeger had Antwerpen vele koekfabrieken). Maar naast al het genieten kunnen we uiteraard ook goed feesten. En waar feestjes zijn is er vraag naar een feestzaal Antwerpen.

Overige feestzaal regio’s in Vlaanderen:

Provincie Antwerpen  
Regio Antwerpen, Sint-Niklaas, Brasschaat etc.: Feestzaal Antwerpen
Regio Mechelen, Lier, Willebroek, Duffel etc.: Feestzaal Mechelen
Regio Turnhout, Kasterlee, Mol, Geel, Brecht etc.: Feestzaal Turnhout
   
Provincie West Vlaanderen: Feestzaal West Vlaanderen
Regio Brugge, Damme, Maldegem, Zeebrugge etc: Feestzaal Brugge
Regio Vlaams kust, Koksijde etc: Feestzaal Vlaamse kust
Regio Oostende etc: Feestzaal Oostende
Regio Kortrijk, Ieper, Waregem etc.: Feestzaal Kortrijk
Regio Roeselare, Ingelmunster, Tielt en Torhout: Feestzaal Roeselare
   
Provincie Oost-Vlaanderen: Feestzaal Oost-Vlaanderen
Regio Gent, Merelbeke, Aalter, Evergem etc.: Feestzaal Gent
Regio Aalst, Dendermonde, Zottegem, Zele etc.: Feestzaal Aalst
   
Provincie Vlaams-Brabant:
Feestzaal Vlaams-Brabant
Regio Leuven, Aarschot, Tienen, Diest etc.: Feestzaal Leuven
   
Hoofdstedelijk Gewest Brussel:  
Regio Brussel, Anderlecht, Zaventem etc.: Feestzaal Brussel
   
Provincie Limburg:  
Regio Hasselt, Genk, Lommel, Sint-Truiden etc.: Feestzaal Limburg

 

IMPRESSIE

WAAROM KIEST U VOOR ONS?

 • geen tussenpersonen

  Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
 • boek direct bij de locatie

  U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
 • het leukste aanbod in de markt

  We doen ons uiterste best voor het leukste aanbod in de markt.

Uw locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

Wateenlocatie.be

Wateenlocatie.be is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Vlaanderen.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • Gevarieerd aanbod uit de markt