Vergaderzaal Antwerpen

Heeft u binnenkort een vergadering Antwerpen op het programma staan? Of kiest u voor deze prachtige stad zodat u vanuit Nederland een prachtige herinnering kunt maken in deze historische stad. Of komt u gewoon uit Belgie en bent u op zoek naar een vergaderzaal Antwerpen om daar met uw collega’s het beste in jullie naar boven te halen? Een vergaderzaal in Antwerpen kan voor verschillende doeleinden worden ingezet. Heeft u bijvoorbeeld een training, een congres, een productpresentatie of misschien een gewone vergadering in Antwerpen dan is het aanbod aan vergaderzalen Antwerpen een perfecte inspiratie voor het vinden van een locatie. De vergaderlocatie is natuurlijk erg belangrijk voor de inspiratie tijdens een vergadering. We wensen u enorm veel inspiratie toe met uw vergadering in Antwerpen. Bekijk ook eens zeker het feestzaal Antwerpen of trouwzaal Antwerpen aanbod.

excl. BTW vanaf
€25 p.p.
Vergaderlocaties in Antwerpen of omgeving

Vergaderzalen in Antwerpen of omgeving

Een goede vergadering vraagt om een aantal ingrediënten. Zoals bijvoorbeeld het duidelijk communiceren van het vergaderdoel, de beschikking hebben over een adequate vergadervoorzitter en natuurlijk het vinden van de juiste vergaderlocatie met alle moderne hulpmiddelen en gemakken. Bij dat laatste willen we u heel graag helpen middels onze gratis service. Binnen ons enorme netwerk van huislocaties gaan we op zoek naar de 2 meest geschikte en tevens nog beschikbare locaties. We verzoeken hen direct om u over de mogelijkheden te informeren. Uiteraard kunt u geheel vrijblijvend beslissen of u van het betreffende aanbod gebruik wilt maken. Deze service is snel, geeft gebruikersgemak en is bovendien gratis (u betaalt niets extra´s, ook niet in de locatiehuur). Wilt u meer weten wat ons vergaderlocatie netwerk in de omgeving van Antwerpen te bieden heeft? Neem dan via onderstaande knop contact met ons op.

  • Vanaf €25 p.p. excl. BTW
  • Vanaf 6 deelnemers
    Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
excl. BTW vanaf
€45 p.p.
Vergaderen met outdoor activiteit in Antwerpen of omgeving

Vergaderen met outdoor activiteit in Antwerpen of omgeving

Vergaderen is een intensieve activiteit, waarbij veel wordt gevraagd van alle aanwezigen. Na een paar uur vergaderen heeft het menselijke brein behoefte aan wat frisse lucht en een manier om even wat stoom af te blazen. Het combineren van een vergadering met een outdoor activiteit kan daarom de oplossing zijn om iedereen weer van verse zuurstof en nieuwe inspiratie te voorzien. Laat u zich dan ook door ons helpen middels onze gratis service. Binnen ons enorme netwerk van huislocaties gaan we op zoek naar de 2 meest geschikte en tevens nog beschikbare locaties. We verzoeken hen direct om u over de mogelijkheden te informeren. Uiteraard kunt u geheel vrijblijvend beslissen of u van het betreffende aanbod gebruik wilt maken. Deze service is snel, geeft gebruikersgemak en is bovendien gratis (u betaalt niets extra´s, ook niet in de locatiehuur). Wilt u meer weten wat ons vergaderlocatie netwerk in de omgeving van Antwerpen te bieden heeft? Neem dan via onderstaande knop contact met ons op.

  • Vanaf €45 p.p. excl. BTW
  • Vanaf 10 deelnemers
    Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend

Laat u inspireren door het mooie Antwerpen

Naast de vergaderlocatie kan de stad Antwerpen zelf ook een enorme inspiratiebron zijn. Antwerpen is dan ook een goede keuze voor een vergadering. De stad heeft veel historie en heel veel prachtige bezienswaardigheden mocht u voor, tijdens of na uw vergadering in Antwerpen nog tijd hebben. Maak een boottocht over de Schelde, bekijk de historische riolen die onder de stad doorlopen of drink een heerlijk drankje op de grote markt van Antwerpen. De stad heeft zoveel te bieden. Wellicht kunt u een leuke teambuilding in Antwerpen koppelen aan uw vergadering. En heeft u na uw overleg in de vergaderzaal Antwerpen nog wat tijd over vergeet dan niet een doos heerlijke pralines mee te nemen.

Overige locatie regio’s in Vlaanderen:

Provincie Antwerpen  
Regio Antwerpen, Sint-Niklaas, Brasschaat etc.: Vergaderzaal Antwerpen
Regio Mechelen, Lier, Willebroek, Duffel etc.: Vergaderzaal Mechelen
Regio Turnhout, Kasterlee, Mol, Geel, Brecht etc.: Vergaderzaal Turnhout
   
Provincie West-Vlaanderen: Vergaderzaal West-Vlaanderen
Regio Brugge, Damme, Maldegem, Zeebrugge etc: Vergaderzaal Brugge
Regio Vlaams kust, Koksijde etc: Vergaderzaal Vlaamse kust
Regio Oostende: Vergaderzaal Oostende
Regio Kortrijk, Roeselare, Ieper, Waregem etc.: Vergaderzaal Kortrijk
Regio Roeselare: Vergaderzaal Roeselare
   
Provincie Oost-Vlaanderen: Vergaderzaal Oost-Vlaanderen
Regio Gent, Merelbeke, Aalter, Evergem etc.: Vergaderzaal Gent
Regio Aalst, Dendermonde, Zottegem, Zele etc.: Vergaderzaal Aalst
   
Provincie Vlaams-Brabant:
Vergaderzaal Vlaams-Brabant
Regio Leuven, Aarschot, Tienen, Diest etc.: Vergaderzaal Leuven
   
Hoofdstedelijk Gewest Brussel:  
Regio Brussel, Anderlecht, Zaventem etc.: Vergaderzaal Brussel
   
Provincie Limburg:  
Regio Hasselt, Genk, Lommel, Sint-Truiden etc.: Vergaderzaal Limburg

 

;