Vergaderzaal Kortrijk

Wanneer u op zoek bent naar een vergaderzaal in Kortrijk, bent u bij wateenlocatie.be aan het juiste adres. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om uw vergadering door te brengen in een comfortabele vergaderzaal die voorzien is van alle moderne apparatuur. Daarnaast is het belangrijk om uw gedachten zo nu en dan nieuwe inspiratie te bieden en eens van vergaderlocatie te veranderen. Ons aanbod vergaderzalen in omgeving Kortrijk komt dan uitstekend van pas! Wilt u graag meer informatie ontvangen? Vraag vrijblijvend meer informatie aan. Veel plezier. Bent u op zoek naar zalen voor andere mogelijkheden? Bekijk dan ook eens ons feestzaal Kortrijk of trouwzaal Kortrijk aanbod voor een flinke dosis inspiratie.

excl. BTW vanaf
€25 p.p.
Vergaderlocaties in Kortrijk of omgeving

Vergaderzalen in Kortrijk of omgeving

Een goede vergadering vraagt om een aantal ingrediënten. Zoals bijvoorbeeld het duidelijk communiceren van het vergaderdoel, de beschikking hebben over een adequate vergadervoorzitter en natuurlijk het vinden van de juiste vergaderlocatie met alle moderne hulpmiddelen en gemakken. Bij dat laatste willen we u heel graag helpen middels onze gratis service. Binnen ons enorme netwerk van huislocaties gaan we op zoek naar de 2 meest geschikte en tevens nog beschikbare locaties. We verzoeken hen direct om u over de mogelijkheden te informeren. Uiteraard kunt u geheel vrijblijvend beslissen of u van het betreffende aanbod gebruik wilt maken. Deze service is snel, geeft gebruikersgemak en is bovendien gratis (u betaalt niets extra´s, ook niet in de locatiehuur). Wilt u meer weten wat ons vergaderlocatie netwerk in de omgeving van Kortrijk te bieden heeft? Neem dan via onderstaande knop contact met ons op.

  • Vanaf €25 p.p. excl. BTW
  • Vanaf 6 deelnemers
    Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
excl. BTW vanaf
€45 p.p.
Vergaderen met outdoor activiteit in Kortrijk of omgeving

Vergaderen met outdoor activiteit in Kortrijk of omgeving

Vergaderen is een intensieve activiteit, waarbij veel wordt gevraagd van alle aanwezigen. Na een paar uur vergaderen heeft het menselijke brein behoefte aan wat frisse lucht en een manier om even wat stoom af te blazen. Het combineren van een vergadering met een outdoor activiteit kan daarom de oplossing zijn om iedereen weer van verse zuurstof en nieuwe inspiratie te voorzien. Laat u zich dan ook door ons helpen middels onze gratis service. Binnen ons enorme netwerk van huislocaties gaan we op zoek naar de 2 meest geschikte en tevens nog beschikbare locaties. We verzoeken hen direct om u over de mogelijkheden te informeren. Uiteraard kunt u geheel vrijblijvend beslissen of u van het betreffende aanbod gebruik wilt maken. Deze service is snel, geeft gebruikersgemak en is bovendien gratis (u betaalt niets extra´s, ook niet in de locatiehuur). Wilt u meer weten wat ons vergaderlocatie netwerk in de omgeving van Kortrijk te bieden heeft? Neem dan via onderstaande knop contact met ons op.

  • Vanaf €45 p.p. excl. BTW
  • Vanaf 10 deelnemers
    Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend

Vergaderen in het mooie Kortrijk

Kortrijk is immers een prachtige stad waar veel te beleven is. Niet alleen zijn er veel bezienswaardigheden voor uw eigen plezier en vertier, ook op zakelijk gebied is te stad een perfecte uitvalsbasis voor als u op zoek bent naar een vergaderzaal Kortrijk. De centrumstad in het zuiden van de Belgische provincie West-Vlaanderen telt zo een 75.000 inwoners en ligt dicht bij de Franse grens. Wanneer u kiest voor een vergaderzaal Kortrijk, zal dit dan ook voelen als een trip naar het buitenland door de Franse invloeden die er in de stad te vinden zijn. Even pauze van het vergaderen? Dan zullen u en uw collega’s zich ook zeker niet vervelen. Neem eens een kijkje in ons actuele aanbod vergaderzalen Kortrijk op deze pagina.

Overige locatie regio’s in Vlaanderen:

Provincie Antwerpen  
Regio Antwerpen, Sint-Niklaas, Brasschaat etc.: Vergaderzaal Antwerpen
Regio Mechelen, Lier, Willebroek, Duffel etc.: Vergaderzaal Mechelen
Regio Turnhout, Kasterlee, Mol, Geel, Brecht etc.: Vergaderzaal Turnhout
   
Provincie West-Vlaanderen: Vergaderzaal West-Vlaanderen
Regio Brugge, Damme, Maldegem, Zeebrugge etc: Vergaderzaal Brugge
Regio Vlaams kust, Koksijde etc: Vergaderzaal Vlaamse kust
Regio Oostende: Vergaderzaal Oostende
Regio Kortrijk, Roeselare, Ieper, Waregem etc.: Vergaderzaal Kortrijk
Regio Roeselare: Vergaderzaal Roeselare
   
Provincie Oost-Vlaanderen: Vergaderzaal Oost-Vlaanderen
Regio Gent, Merelbeke, Aalter, Evergem etc.: Vergaderzaal Gent
Regio Aalst, Dendermonde, Zottegem, Zele etc.: Vergaderzaal Aalst
   
Provincie Vlaams-Brabant:
Vergaderzaal Vlaams-Brabant
Regio Leuven, Aarschot, Tienen, Diest etc.: Vergaderzaal Leuven
   
Hoofdstedelijk Gewest Brussel:  
Regio Brussel, Anderlecht, Zaventem etc.: Vergaderzaal Brussel
   
Provincie Limburg:  
Regio Hasselt, Genk, Lommel, Sint-Truiden etc.: Vergaderzaal Limburg

 

;