Vergaderzaal Leuven

Bent u op zoek naar een vergaderzaal Leuven? Bent u op zoek naar een mooie vergaderzaal Leuven? Moet dit in het centrum zijn, juist buiten het centrum of misschien zelf in de omgeving van Leuven omdat u liever de drukte ontloopt. Zoals eerder gezegd heeft Leuven enorm veel te bieden. De verschillende historische straten stralen heel veel nostalgie en historie uit. We hopen dan ook van harte dat u van te voren nog wat tijd heeft om deze werkelijk schitterende stad te verkennen. Is het ook de bedoeling dat u voorafgaand aan de vergadering nog een activiteit aan het programma toevoegt? Dan is een teambuilding Leuven wellicht een prima optie. Voor welke vergaderzaal Leuven u ook kiest we wensen u enorm veel inspiratie toe en een succesvolle vergadering in Leuven. Heeft u ook inspiratie nodig voor andere gelegenheden? Bekijk dan ook ons feestzaal Leuven of trouwzaal Leuven aanbod.

excl. BTW vanaf
€25 p.p.
Vergaderlocaties in Leuven of omgeving

Vergaderlocaties in Leuven of omgeving

Een goede vergadering vraagt om een aantal ingrediënten. Zoals bijvoorbeeld het duidelijk communiceren van het vergaderdoel, de beschikking hebben over een adequate vergadervoorzitter en natuurlijk het vinden van de juiste vergaderlocatie met alle moderne hulpmiddelen en gemakken. Bij dat laatste willen we u heel graag helpen middels onze gratis service. Binnen ons enorme netwerk van huislocaties gaan we op zoek naar de 2 meest geschikte en tevens nog beschikbare locaties. We verzoeken hen direct om u over de mogelijkheden te informeren. Uiteraard kunt u geheel vrijblijvend beslissen of u van het betreffende aanbod gebruik wilt maken. Deze service is snel, geeft gebruikersgemak en is bovendien gratis (u betaalt niets extra´s, ook niet in de locatiehuur). Wilt u meer weten wat ons vergaderlocatie netwerk in de omgeving van Leuven te bieden heeft? Neem dan via onderstaande knop contact met ons op.

  • Vanaf €25 p.p. excl. BTW
  • Vanaf 6 deelnemers
    Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
excl. BTW vanaf
€45 p.p.
Vergaderen met outdoor activiteit in Leuven of omgeving

Vergaderen met outdoor activiteit in Leuven of omgeving

Vergaderen is een intensieve activiteit, waarbij veel wordt gevraagd van alle aanwezigen. Na een paar uur vergaderen heeft het menselijke brein behoefte aan wat frisse lucht en een manier om even wat stoom af te blazen. Het combineren van een vergadering met een outdoor activiteit kan daarom de oplossing zijn om iedereen weer van verse zuurstof en nieuwe inspiratie te voorzien. Laat u zich dan ook door ons helpen middels onze gratis service. Binnen ons enorme netwerk van huislocaties gaan we op zoek naar de 2 meest geschikte en tevens nog beschikbare locaties. We verzoeken hen direct om u over de mogelijkheden te informeren. Uiteraard kunt u geheel vrijblijvend beslissen of u van het betreffende aanbod gebruik wilt maken. Deze service is snel, geeft gebruikersgemak en is bovendien gratis (u betaalt niets extra´s, ook niet in de locatiehuur). Wilt u meer weten wat ons vergaderlocatie netwerk in de omgeving van Leuven te bieden heeft? Neem dan via onderstaande knop contact met ons op.

  • Vanaf €45 p.p. excl. BTW
  • Vanaf 10 deelnemers
    Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend

Vergaderen in studentenstad Leuven

Deze prachtige stad aan de Dijle heeft rond de 100.000 inwoners. Voornamelijk bestaan die inwoners uit studenten. Leuven is dan ook echt een studentenstad. Heeft u toevallig ook in het verleden in Leuven uw studie volbracht? Of misschien is uw bedrijf er op dit moment wel gevestigd. Dat uw keuze voor Leuven is gevallen zal vast een reden hebben. Een goede reden gezien de stad een parel voor het oog is. De verschillende pleintjes, de mooie stadhuizen, de gezellige restaurantjes en de gemoedelijke sfeer in het centrum door alle studenten zorgen voor een prima uitvalsbasis.

Overige locatie regio’s in Vlaanderen:

Provincie Antwerpen  
Regio Antwerpen, Sint-Niklaas, Brasschaat etc.: Vergaderzaal Antwerpen
Regio Mechelen, Lier, Willebroek, Duffel etc.: Vergaderzaal Mechelen
Regio Turnhout, Kasterlee, Mol, Geel, Brecht etc.: Vergaderzaal Turnhout
   
Provincie West-Vlaanderen: Vergaderzaal West-Vlaanderen
Regio Brugge, Damme, Maldegem, Zeebrugge etc: Vergaderzaal Brugge
Regio Vlaams kust, Koksijde etc: Vergaderzaal Vlaamse kust
Regio Oostende: Vergaderzaal Oostende
Regio Kortrijk, Roeselare, Ieper, Waregem etc.: Vergaderzaal Kortrijk
Regio Roeselare: Vergaderzaal Roeselare
   
Provincie Oost-Vlaanderen: Vergaderzaal Oost-Vlaanderen
Regio Gent, Merelbeke, Aalter, Evergem etc.: Vergaderzaal Gent
Regio Aalst, Dendermonde, Zottegem, Zele etc.: Vergaderzaal Aalst
   
Provincie Vlaams-Brabant:
Vergaderzaal Vlaams-Brabant
Regio Leuven, Aarschot, Tienen, Diest etc.: Vergaderzaal Leuven
   
Hoofdstedelijk Gewest Brussel:  
Regio Brussel, Anderlecht, Zaventem etc.: Vergaderzaal Brussel
   
Provincie Limburg:  
Regio Hasselt, Genk, Lommel, Sint-Truiden etc.: Vergaderzaal Limburg

 

;