Vergaderzaal Gent

Ook voor Merelbeke, Aalter, Evergem en omgeving

Vergaderzaal Gent

Heeft u binnenkort een vergadering in Gent? En bent u op zoek naar een divers vergaderzaal Gent aanbod? Op deze pagina helpen we u graag op weg bij het vinden van een vergaderlocatie die past bij uw activiteiten die in de planning staan. Gent is klaar voor uw komst en wenst u een enorm goede en waardevolle vergadering Gent in jullie unieke vergaderzaal Gent. Bekijk ook voor andere gelegenheden ons feestzaal Gent of trouwzaal Gent aanbod. Veel plezier toegewenst met jullie vergadering in Gent of omgeving.

Vergaderen in de verborgen stadstuin in hartje Gent

Weg van de muffe zalen voor vergaderingen of bedrijfsevents! In de verborgen stadstuin van Alix ∙ Table & Jardin d'Amis kan je terecht voor elke gelegenheid. een feest voor personeel of klanten, teambuilding, persvoorstelling, meeting… Met de gerenoveerde en verwarmde serre van eind negentiende eeuw en onder de tent ben je onafhankelijk van het weer, waardoor je elk seizoen verzekerd bent van een sfeervol feest of event. Alix ∙ Table & Jardin d'Amis is volledig bemeubeld, maar kan naar eigen smaak worden aangekleed. Het team van Alix ∙ Table & Jardin d'Amis staat garant voor een perfecte opvolging. In (post-)corona-tijden is onze feesttuin alvast de ideale plaats om samen te komen. De locatie in openlucht heeft alle troeven om op een veilige manier te vergaderen, dineren of een teambuilding te organiseren. Brunch, lunch, afternoon tea, diner, BBQ, nakaarten aan het kampvuur: laat je verrassen op elk moment van de dag.

Locatie Nabij centraal station en in centrum van Gent

Personen Maximaal 80 personen (plenair)

Ruimte Diverse mogelijkheden

Vergaderlocaties in Gent of omgeving

Vergaderlocaties in Gent of omgeving

Een goede vergadering vraagt om een aantal ingrediënten. Zoals bijvoorbeeld het duidelijk communiceren van het vergaderdoel, de beschikking hebben over een adequate vergadervoorzitter en natuurlijk het vinden van de juiste vergaderlocatie met alle moderne hulpmiddelen en gemakken. Bij dat laatste willen we u heel graag helpen middels onze gratis service. Binnen ons enorme netwerk van huislocaties gaan we op zoek naar de 2 meest geschikte en tevens nog beschikbare locaties. We verzoeken hen direct om u over de mogelijkheden te informeren. Uiteraard kunt u geheel vrijblijvend beslissen of u van het betreffende aanbod gebruik wilt maken. Deze service is snel, geeft gebruikersgemak en is bovendien gratis (u betaalt niets extra´s, ook niet in de locatiehuur). Wilt u meer weten wat ons vergaderlocatie netwerk in de omgeving van Gent te bieden heeft? Neem dan via onderstaande knop contact met ons op.

Vergaderen met outdoor activiteit in Gent of omgeving
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Vergaderen met outdoor activiteit in Gent of omgeving

Vergaderen is een intensieve activiteit, waarbij veel wordt gevraagd van alle aanwezigen. Na een paar uur vergaderen heeft het menselijke brein behoefte aan wat frisse lucht en een manier om even wat stoom af te blazen. Het combineren van een vergadering met een outdoor activiteit kan daarom de oplossing zijn om iedereen weer van verse zuurstof en nieuwe inspiratie te voorzien. Laat u zich dan ook door ons helpen middels onze gratis service. Binnen ons enorme netwerk van huislocaties gaan we op zoek naar de 2 meest geschikte en tevens nog beschikbare locaties. We verzoeken hen direct om u over de mogelijkheden te informeren. Uiteraard kunt u geheel vrijblijvend beslissen of u van het betreffende aanbod gebruik wilt maken. Deze service is snel, geeft gebruikersgemak en is bovendien gratis (u betaalt niets extra´s, ook niet in de locatiehuur). Wilt u meer weten wat ons vergaderlocatie netwerk in de omgeving van Gent te bieden heeft? Neem dan via onderstaande knop contact met ons op.

Vergaderlocatie vlakbij een station bij Gent

Vergaderlocatie vlakbij een station bij Gent

Vergaderen in het centrum van een grote stad kan zorgen voor de nodige parkeerproblemen, zeker als het een grote groep deelnemers betreft. De kans is groot dat een aanzienlijk deel van de deelnemers zal komen met het openbaar vervoer. Het mooie van deze categorie vergaderzalen is dat ze zich bevinden op loopafstand bevinden van een treinstation. Ook beschikken deze vergaderlocaties doorgaans over goede parkeergelegenheden. Binnen ons enorme netwerk van huislocaties gaan we op zoek naar de 2 meest geschikte en tevens nog beschikbare locaties. We verzoeken hen direct om u over de mogelijkheden te informeren. Uiteraard kunt u geheel vrijblijvend beslissen of u van het betreffende aanbod gebruik wilt maken. Wilt u meer weten wat ons vergaderlocatie netwerk in de omgeving van Gent te bieden heeft? Neem dan via onderstaande knop contact met ons op.

Vergaderlocatie bij de snelweg in Gent

Vergaderlocatie bij de snelweg in Gent

Zoekt u een vergaderlocatie die heel makkelijk bereikbaar is vanaf de snelweg, zodat de deelnemers die vanuit verschillende windrichtingen komen weinig tijd kwijt zijn met het bereiken van de locatie? Uiteraard dient deze vergaderruimte ook te beschikken over uitstekende parkeergelegenheden. Middels deze categorie vergaderlocaties houden u en uw collega deelnemers kostbare tijd over om te besteden aan een waardevolle vergadering. Binnen ons enorme netwerk van huislocaties gaan we op zoek naar de 2 meest geschikte en tevens nog beschikbare locaties. We verzoeken hen direct om u over de mogelijkheden te informeren. Uiteraard kunt u geheel vrijblijvend beslissen of u van het betreffende aanbod gebruik wilt maken. Wilt u meer weten wat ons vergaderlocatie netwerk in de omgeving van Gent te bieden heeft? Neem dan via onderstaande knop contact met ons op.

Vergaderlocatie grotere groepen in Gent (vanaf 8 personen tot zeer groot)

Vergaderlocatie grotere groepen in Gent (vanaf 8 personen tot zeer groot)

Ook voor vergaderingen voor groepen groter dan 8 personen kunt u bij ons terecht. Van afdelingsvergaderingen tot grote congressen, we brengen u graag in contact met de best passende vergaderlocatie die nog beschikbaar is. Wat betreft culinaire omlijsting zijn er verschillende mogelijkheden. U kunt zelfs uw vergadering of congres combineren met een spetterend bedrijfsfeest. Binnen ons enorme netwerk van huislocaties gaan we op zoek naar de 2 meest geschikte en tevens nog beschikbare locaties. We verzoeken hen direct om u over de mogelijkheden te informeren. Uiteraard kunt u geheel vrijblijvend beslissen of u van het betreffende aanbod gebruik wilt maken. Wilt u meer weten wat ons vergaderlocatie netwerk in de omgeving van Gent te bieden heeft? Neem dan via onderstaande knop contact met ons op.

Luxe vergaderlocatie Gent
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Luxe vergaderlocatie Gent

Soms voldoet een gewone functionele vergaderruimte niet helemaal en dient de locatie net wat exclusiever te zijn. Misschien om de deelnemers te verrassen met extra comfort of om iedereen te inspireren met het bijzondere karakter van de vergaderlocatie. In dat geval behoort deze luxueuze locatiesoort tot een passende oplossingscategorie.Binnen ons enorme netwerk van huislocaties gaan we op zoek naar de 2 meest geschikte en tevens nog beschikbare locaties. We verzoeken hen direct om u over de mogelijkheden te informeren. Uiteraard kunt u geheel vrijblijvend beslissen of u van het betreffende aanbod gebruik wilt maken. Wilt u meer weten wat ons vergaderlocatie netwerk in de omgeving van Gent te bieden heeft? Neem dan via onderstaande knop contact met ons op.

Congreslocaties Gent

Congreslocaties Gent

Organiseert u binnenkort een congres of symposium en bent u op zoek naar een congreslocatie die voldoet aan alle eisen? Of organiseert u een productpresentatie of ander groot zakelijk (of niet zakelijk) evenement. In dat geval zoeken we binnen ons uitgebreide netwerk van vergaderzalen, evenementenlocaties en congreszalen naar de best passende locatie die ook nog eens beschikbaar is op de datum van uw evenement.Binnen ons enorme netwerk van huislocaties gaan we op zoek naar de 2 meest geschikte en tevens nog beschikbare locaties. Uiteraard kunt u geheel vrijblijvend beslissen of u van het betreffende aanbod gebruik wilt maken. Wilt u meer weten wat ons vergaderlocatie netwerk in de omgeving van Gent te bieden heeft? Neem dan via onderstaande knop contact met ons op.

Inspirerende vergaderlocaties Gent

Inspirerende vergaderlocaties Gent

Elke vergadering kan wel een vleugje extra inspiratie gebruiken. Deze categorie vergaderzalen brengt uw gezelschap naar inspirerende locaties in de regio van uw keuze. Kies bijvoorbeeld voor adembenemende buitenlocaties bij de bossen of aan het water. Of ga voor bijvoorbeeld voor een uniek industrieel fabriekspand met een rijke geschiedenis en een overweldigende uitstraling.Binnen ons enorme netwerk van huislocaties gaan we op zoek naar de 2 meest geschikte en tevens nog beschikbare locaties. We verzoeken hen direct om u over de mogelijkheden te informeren. Uiteraard kunt u geheel vrijblijvend beslissen of u van het betreffende aanbod gebruik wilt maken. Wilt u meer weten wat ons vergaderlocatie netwerk in de omgeving van Gent te bieden heeft? Neem dan via onderstaande knop contact met ons op.

Vergaderen met overnachting in Gent

Vergaderen met overnachting in Gent

Komen de deelnemers van de door u georganiseerde vergadering uit het buitenland? Of wilt u er met bijvoorbeeld uw afdeling even tussenuit in de vorm van een meerdaags evenement? Dat is geen probleem voor deze vergaderzalen in comfortabele hotels.  Binnen ons enorme netwerk van huislocaties gaan we op zoek naar de 2 meest geschikte en tevens nog beschikbare locaties. We verzoeken hen direct om u over de mogelijkheden te informeren. Uiteraard kunt u geheel vrijblijvend beslissen of u van het betreffende aanbod gebruik wilt maken. Wilt u meer weten wat ons vergaderlocatie netwerk in de omgeving van Gent te bieden heeft? Neem dan via onderstaande knop contact met ons op.

Historisch Gent en de inspirerende mogelijkheden

In de mooie provincie Oost-Vlaanderen ligt het misschien wel even mooie Gent. Deze prachtige stad ligt aan de Leie en de Schelde en is de op 1 na grootste gemeente van ons land. Een prima uitvalsbasis voor een belangrijke vergadering, productpresentatie of ander zakelijk event. Want wat de reden ook mag zijn voor uw zoektocht naar een vergaderzaal Gent, we helpen u graag op weg bij het vinden van een mooie locatie. Bent u op zoek naar een vergaderlocatie in de mooie natuur of juist in het centrum van Gent? Er zijn ook zoveel diverse locaties in de hele stad waar u uit kunt kiezen. Er is een kans aanwezig dat uw bedrijf in Gent zit, of kiest u voor Gent omdat het centraal ligt? Wat de reden ook is, deze stad is een perfecte keuze. Is het vanwege de historie, de ligging of de elementen van de stad.

Overige locatie regio’s in Vlaanderen:

Provincie Antwerpen  
Regio Antwerpen, Sint-Niklaas, Brasschaat etc.: Vergaderzaal Antwerpen
Regio Mechelen, Lier, Willebroek, Duffel etc.: Vergaderzaal Mechelen
Regio Turnhout, Kasterlee, Mol, Geel, Brecht etc.: Vergaderzaal Turnhout
   
Provincie West-Vlaanderen: Vergaderzaal West-Vlaanderen
Regio Brugge, Damme, Maldegem, Zeebrugge etc: Vergaderzaal Brugge
Regio Vlaams kust, Koksijde etc: Vergaderzaal Vlaamse kust
Regio Oostende: Vergaderzaal Oostende
Regio Kortrijk, Roeselare, Ieper, Waregem etc.: Vergaderzaal Kortrijk
Regio Roeselare: Vergaderzaal Roeselare
   
Provincie Oost-Vlaanderen: Vergaderzaal Oost-Vlaanderen
Regio Gent, Merelbeke, Aalter, Evergem etc.: Vergaderzaal Gent
Regio Aalst, Dendermonde, Zottegem, Zele etc.: Vergaderzaal Aalst
   
Provincie Vlaams-Brabant:
Vergaderzaal Vlaams-Brabant
Regio Leuven, Aarschot, Tienen, Diest etc.: Vergaderzaal Leuven
   
Hoofdstedelijk Gewest Brussel:  
Regio Brussel, Anderlecht, Zaventem etc.: Vergaderzaal Brussel
   
Provincie Limburg:  
Regio Hasselt, Genk, Lommel, Sint-Truiden etc.: Vergaderzaal Limburg

 

IMPRESSIE

WAAROM KIEST U VOOR ONS?

 • geen tussenpersonen

  Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
 • boek direct bij de locatie

  U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
 • het leukste aanbod in de markt

  We doen ons uiterste best voor het leukste aanbod in de markt.

ZIJ GINGEN U O.A. VOOR

Zij gingen u voor


Uw locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

Wateenlocatie.be

Wateenlocatie.be is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Vlaanderen.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • Gevarieerd aanbod uit de markt