Vergaderzaal Brugge

Heeft u binnenkort een vergadering in Brugge op het programma staan en bent u op zoek naar een divers vergaderzaal Brugge aanbod? We helpen u graag op weg bij het vinden van de perfecte vergaderlocatie in Brugge of omgeving. Weet u al waar de locatie aan moet voldoen? En weet u bijvoorbeeld al hoe de rest van de dag er uit moet gaan zien? Is het een dag met alleen een vergadering? Of gaat u graag vooraf of achteraf even met de diverse collega’s op pad in de vorm van een teambuilding? Wat ook het programma moet gaan zijn we hopen u voldoende te inspireren met ons aanbod. We wensen u alvast veel inspiratie toe tijdens jullie vergadering in een vergaderzaal Brugge. Bent u op zoek naar zalen voor andere gelegenheden? Bekijk dan ook ons feestzaal Brugge of trouwzaal Brugge aanbod.

excl. BTW vanaf
€25 p.p.
Vergaderlocaties in Brugge of omgeving

Vergaderzalen in Brugge of omgeving

Een goede vergadering vraagt om een aantal ingrediënten. Zoals bijvoorbeeld het duidelijk communiceren van het vergaderdoel, de beschikking hebben over een adequate vergadervoorzitter en natuurlijk het vinden van de juiste vergaderlocatie met alle moderne hulpmiddelen en gemakken. Bij dat laatste willen we u heel graag helpen middels onze gratis service. Binnen ons enorme netwerk van huislocaties gaan we op zoek naar de 2 meest geschikte en tevens nog beschikbare locaties. We verzoeken hen direct om u over de mogelijkheden te informeren. Uiteraard kunt u geheel vrijblijvend beslissen of u van het betreffende aanbod gebruik wilt maken. Deze service is snel, geeft gebruikersgemak en is bovendien gratis (u betaalt niets extra´s, ook niet in de locatiehuur). Wilt u meer weten wat ons vergaderlocatie netwerk in de omgeving van Brugge te bieden heeft? Neem dan via onderstaande knop contact met ons op.

  • Vanaf €25 p.p. excl. BTW
  • Vanaf 6 deelnemers
    Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
excl. BTW vanaf
€45 p.p.
Vergaderen met outdoor activiteit in Brugge of omgeving

Vergaderen met outdoor activiteit in Brugge of omgeving

Vergaderen is een intensieve activiteit, waarbij veel wordt gevraagd van alle aanwezigen. Na een paar uur vergaderen heeft het menselijke brein behoefte aan wat frisse lucht en een manier om even wat stoom af te blazen. Het combineren van een vergadering met een outdoor activiteit kan daarom de oplossing zijn om iedereen weer van verse zuurstof en nieuwe inspiratie te voorzien. Laat u zich dan ook door ons helpen middels onze gratis service. Binnen ons enorme netwerk van huislocaties gaan we op zoek naar de 2 meest geschikte en tevens nog beschikbare locaties. We verzoeken hen direct om u over de mogelijkheden te informeren. Uiteraard kunt u geheel vrijblijvend beslissen of u van het betreffende aanbod gebruik wilt maken. Deze service is snel, geeft gebruikersgemak en is bovendien gratis (u betaalt niets extra´s, ook niet in de locatiehuur). Wilt u meer weten wat ons vergaderlocatie netwerk in de omgeving van Brugge te bieden heeft? Neem dan via onderstaande knop contact met ons op.

  • Vanaf €45 p.p. excl. BTW
  • Vanaf 10 deelnemers
    Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend

Vergaderen in historisch Brugge

Met de keuze voor de stad Brugge kiest u niet zomaar voor een stad. Deze stad is namelijk historisch in elk opzicht. Wist u dat het historische centrum van Brugge op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat als middeleeuwse stad? Het is dan toch fantastisch en onvergetelijk als daar een inspirerende vergadering op het programma staat. Het vergaderzaal Brugge aanbod is zo divers mogelijk gemaakt voor u zodat u voldoende opties heeft om uit te kiezen. Een vergadering in Brugge kan diverse insteken hebben. Wilt u zorgen dat alle neuzen dezelfde kant op gaan staan? Of wilt u de jaarcijfers bespreken? Wat ook de insteek zal zijn van jullie vergadering in Brugge we helpen u graag op weg bij het vinden van een perfecte vergaderzaal.

Overige locatie regio’s in Vlaanderen:

Provincie Antwerpen  
Regio Antwerpen, Sint-Niklaas, Brasschaat etc.: Vergaderzaal Antwerpen
Regio Mechelen, Lier, Willebroek, Duffel etc.: Vergaderzaal Mechelen
Regio Turnhout, Kasterlee, Mol, Geel, Brecht etc.: Vergaderzaal Turnhout
   
Provincie West-Vlaanderen: Vergaderzaal West-Vlaanderen
Regio Brugge, Damme, Maldegem, Zeebrugge etc: Vergaderzaal Brugge
Regio Vlaams kust, Koksijde etc: Vergaderzaal Vlaamse kust
Regio Oostende: Vergaderzaal Oostende
Regio Kortrijk, Roeselare, Ieper, Waregem etc.: Vergaderzaal Kortrijk
Regio Roeselare: Vergaderzaal Roeselare
   
Provincie Oost-Vlaanderen: Vergaderzaal Oost-Vlaanderen
Regio Gent, Merelbeke, Aalter, Evergem etc.: Vergaderzaal Gent
Regio Aalst, Dendermonde, Zottegem, Zele etc.: Vergaderzaal Aalst
   
Provincie Vlaams-Brabant:
Vergaderzaal Vlaams-Brabant
Regio Leuven, Aarschot, Tienen, Diest etc.: Vergaderzaal Leuven
   
Hoofdstedelijk Gewest Brussel:  
Regio Brussel, Anderlecht, Zaventem etc.: Vergaderzaal Brussel
   
Provincie Limburg:  
Regio Hasselt, Genk, Lommel, Sint-Truiden etc.: Vergaderzaal Limburg

 

;